Helene Olafsen er gravid:

Slik reagerte kjæresten på babynyheten

«Skjer dette nå?», liksom.

SLAPP BABYNYHET: Programleder Helene Olafsen venter sitt første barn med kjæresten Jørgen Nilsen. Nå forteller de begge, og Helenes «Senkveld»-makker Stian Blipp, om sine reaksjoner på babynyheten. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SLAPP BABYNYHET: Programleder Helene Olafsen venter sitt første barn med kjæresten Jørgen Nilsen. Nå forteller de begge, og Helenes «Senkveld»-makker Stian Blipp, om sine reaksjoner på babynyheten. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Torsdag kom den svært hyggelige nyheten om at den tidligere snowboardkjøreren og «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) venter sitt første barn sammen.

Det avslørte 29-åringen selv under innspillingen av sesongpremieren på talkshowet torsdag kveld.

Nyheten ble også tatt svært godt imot av TV-publikumet som var til stede under «Senkveld»-innspillingen.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, avslørte Olafsen overfor sin TV-makker Stian Blipp (29) - som ble svært overrasket over kunngjøringen.

View this post on Instagram

Vi to skal bli tre 👶🏼❤️

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Blipp visste ikke ikke noe om hva som skulle skje under innspillingen på forhånd, og overfor Se og Hør avslører programlederen at han ikke så babynyheten til Olafsen komme.

- Det kom 50 forskjellige ting oppe i hodet. «Hva er det som skjer nå?» tenkte jeg. Skal hun flytte til Australia og bli surfer på heltid? Tiden stoppet litt. Og så når hun sa det hun sa … Hele brystet mitt bare eksploderte, sier Blipp.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Hadde ingen anelse

29-åringen forteller videre at han ikke hadde noen mistanker om at Olafsen ventet barn. I ettertid er det imidlertid flere ting han husker at han har reagert på.

- Vi har vært på noen tilstelninger og sånt. Helene er en energibunt, men i det siste har hun pleid å reise hjem i 22-tiden. En dag spurte jeg om hun skulle være med og trene, men det var hun ikke så keen på, sier han.

PROGRAMLEDERPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp er gode venner og kolleger. Blipp er svært glad for at Olafsen nå venter sitt første barn med kjæresten Jørgen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PROGRAMLEDERPAR: Helene Olafsen og Stian Blipp er gode venner og kolleger. Blipp er svært glad for at Olafsen nå venter sitt første barn med kjæresten Jørgen. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Blipp fikk selv barn med sin kjære kone Jamina i fjor høst, da lille Noelle kom til verden i november. Han har en rekke tips til Olafsen, som nå også skal få en liten i hus.

- Det viktigste er å være åpen. Det er lett å lese seg altfor mye opp og ta råd om hvordan man skal gjøre ting og ikke. Når man får barn, forstår man at dette er en egen person (…). Det er vanskelig å bruke én regel på alle, forteller Blipp.

Olafsen innrømmer på sin side at det var en utfordring å holde graviditeten skjult for kameraten og kollegaen Stian Blipp.

- Ja, men det var litt gøy, også. Jeg har ikke skjønt at han ikke har lagt merke til det. Jeg har jo gått opp veldig mye. Man ser jo veldig tydelig at jeg har mage og veldig store pupper. Han har nok vært veldig inne i sin egen pappaperm, sier hun til Se og Hør.

VENTER BARN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen venter sitt første barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har vært litt kvalm

De vordende foreldrene kan avsløre at det ikke har snakket om hva barnet skal hete, og at de heller ikke vet barnets kjønn enda.

- Vi kan jo kalle det «Rumba» eller «Jive», fleiper Jørgen Nilsen.

Olafsen sier at svangerskapet har vært nytt, og litt rart.

- Jeg har vært litt kvalm. Det har vært mye følelser og mye søvn. Det har vært rart og fint, sier Olafsen.

- Hvordan reagerte du da du fant ut at du var gravid?

- Jeg ble jo selvfølgelig veldig glad. Det er jo en vanvittig gave. Men jeg ble også litt perpleks, på en måte. Det er så stort at jeg kanskje ikke klarte å ta det inn helt med en gang, det er jo sikkert en grunn til at man skal gå gravid i ni måneder. Man skal kjenne på det og bli vant til det og forberede seg, forteller Olafsen.

Den pensjonerte snowboardkjøreren og kjæresten bekreftet forholdet høsten 2018.

Duoen danset sammen og vant «Skal vi danse» i 2017, og tidligere i sommer ble det kjent at de hadde kjøpt hus sammen og dermed skulle bli samboere.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

- Jeg ble kjempeglad. Det er vanskelig å ta inn over seg, som Helene sier. «Skjer dette nå?» liksom. Vi har jo snakket om det og gledet oss veldig til det skal skje, sier Nilsen om graviditeten.

Helene Olafsen røper at hun fortalte den gledelige nyheten til kjæresten på en noe utradisjonell måte - og at det ikke var særlig romantisk.

- Jeg ropte det ned trappa. Jeg sa: «Jøøøørgen!»

Nilsen innrømmer at han forsto hva som skulle skje da han hørte kjæresten rope.

- Da hun ropte skjønte jeg vel litt hva det var, sier han til Se og Hør.

FRAVÆRENDE: Helene Olafsen dukket ikke opp på «Skal vi danse»-finalen. Vis mer

LES OGSÅ: - Invaderende og fryktelig irriterende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer