Silje Nordnes og Fay Wildhagen:

Slik reagerte kjæresten da forholdet ble avslørt på «direkten»

- Har skjønt at det kommer.

AVSLØRTE FORHOLDET: At «P3morgen»-programleder Silje Nordnes er blitt kjæreste med artist Fay Wildhagen, ble avslørt i forrige ukes «Lindmo». Nå forteller sistnevnte hva hun synes om måten forholdet ble offentliggjort på. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB scanpix
AVSLØRTE FORHOLDET: At «P3morgen»-programleder Silje Nordnes er blitt kjæreste med artist Fay Wildhagen, ble avslørt i forrige ukes «Lindmo». Nå forteller sistnevnte hva hun synes om måten forholdet ble offentliggjort på. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var den blide gjengen fra «P3morgen» på besøk i studio hos Anne Lindmo (48). Ronny Brede Aase (32), Markus Neby (27) og Silje Nordnes (34) har i en årrekke geleidet nordmenn gjennom trøtte morgener, med innslag av musikk, nyheter og sladder.

De har derfor blitt en folkekjær trio opp gjennom årene, mye fordi de deler såpass mye om seg selv på lufta. En hemmelighet har derimot blitt holdt skjult en god stund, nemlig hvem Nordnes har vært sammen med. Det har lenge versert ryktet at hun har funnet kjærligheten med en viss musiker, men dette ble ikke bekreftet før fredag.

Neby avslørte nemlig på «direkten», på besøk hos «Lindmo», at Nordnes er sammen med artist Fay Wildhagen (25). Det sørget for stor applaus blant publikum, og det virket ikke som at Nordnes så det komme.

Det gjorde heller ikke Wildhagen, kan hun avsløre nå. Etter innspilling fikk hun en «heads up» på SMS.

Lettet over avsløringen

- Jeg fikk en snill melding hvor hun sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit. Vi har skjønt begge to at det kommer til å skje, og vi har fått henvendelser fra mange lenge hvor vi har sagt nei. Så det var godt, det var bare «Lindmo», sier hun i radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer