Silje Nordnes og Fay Wildhagen:

Slik reagerte kjæresten da forholdet ble avslørt på «direkten»

- Har skjønt at det kommer.

AVSLØRTE FORHOLDET: At «P3morgen»-programleder Silje Nordnes er blitt kjæreste med artist Fay Wildhagen, ble avslørt i forrige ukes «Lindmo». Nå forteller sistnevnte hva hun synes om måten forholdet ble offentliggjort på. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB scanpix
AVSLØRTE FORHOLDET: At «P3morgen»-programleder Silje Nordnes er blitt kjæreste med artist Fay Wildhagen, ble avslørt i forrige ukes «Lindmo». Nå forteller sistnevnte hva hun synes om måten forholdet ble offentliggjort på. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var den blide gjengen fra «P3morgen» på besøk i studio hos Anne Lindmo (48). Ronny Brede Aase (32), Markus Neby (27) og Silje Nordnes (34) har i en årrekke geleidet nordmenn gjennom trøtte morgener, med innslag av musikk, nyheter og sladder.

De har derfor blitt en folkekjær trio opp gjennom årene, mye fordi de deler såpass mye om seg selv på lufta. En hemmelighet har derimot blitt holdt skjult en god stund, nemlig hvem Nordnes har vært sammen med. Det har lenge versert ryktet at hun har funnet kjærligheten med en viss musiker, men dette ble ikke bekreftet før fredag.

Neby avslørte nemlig på «direkten», på besøk hos «Lindmo», at Nordnes er sammen med artist Fay Wildhagen (25). Det sørget for stor applaus blant publikum, og det virket ikke som at Nordnes så det komme.

Det gjorde heller ikke Wildhagen, kan hun avsløre nå. Etter innspilling fikk hun en «heads up» på SMS.

Lettet over avsløringen

- Jeg fikk en snill melding hvor hun sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit. Vi har skjønt begge to at det kommer til å skje, og vi har fått henvendelser fra mange lenge hvor vi har sagt nei. Så det var godt, det var bare «Lindmo», sier hun i radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13.

Programlederne Siri Knudsen og Ruben Gran hadde tydeligvis ikke forberedt Wildhagen på at en del av intervjuet ville handle om kjæresteavsløringen. Først snakket de om den kommende Spellemann-utdelingen, der hun kan stikke av med pris for årets produsent.

Da tematikken brått skiftet over, virker hun litt overrumplet. Hun sparer imidlertid ikke på kruttet når hun beskriver kjæresten av den grunn.

Bestevenn med kjæresten

- Vi har det veldig bra og veldig morsomt. Vi tuller veldig mye, og jeg får ha show. Hun er veldig snill, trygg og varm, og gjør meg veldig rolig. Det kan være skummelt å være så eksponert, men jeg opplever en enorm støtte i å ha en som forstår hvordan det er. Vi er bestevenner og har det artig, forteller Wildhagen.

Etter avsløringen på «Lindmo» har det kommet en rekke hyggelige reaksjoner i sosiale medier. De nærmeste visste det selvsagt på forhånd, og bransjen har visst det en stund, men det var mange der ute i det ganske land som ikke hadde enset romansen.

KAN VINNE: Fay Wildhagen er nominert til Spellemann førstkommende helg. Her fra en konsert på Øyafestivalen i 2015. Foto: NTB scanpix
KAN VINNE: Fay Wildhagen er nominert til Spellemann førstkommende helg. Her fra en konsert på Øyafestivalen i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Wildhagen forteller blant annet om en melding hun fikk fra en mann, som tidligere hadde kommentert på et bilde hun hadde lagt ut sammen med artist Thomas Dybdahl. Han hadde spurt om ikke hun og Dybdahl kunne gifte seg og få barn.

Da han, etter avsløringen, skjønte at Wildhagen liker jenter, sendte han en beklagelse.

- Han sendte melding og beklaget seg, og skrev at jeg ikke trengte å få barn med Thomas, og heia kjærligheten, og hurra og gratulerer, ler hun.

Bekreftet kjæreste

At Nordnes hadde funnet lykken igjen, ble kjent i november. Hvem hennes utvalgte var, har altså blitt holdt hemmelig til nå.

Kjærestenyheten ble delt på «P3morgen», der Nordnes hadde en gjenforening med radiokollegene Ronny Brede Aase og Markus Neby, som begge hadde vært borte fra programmet de siste ukene. I den anledning kom hun med avsløringen.

- Det har faktisk skjedd en del ting som jeg tenker at kan være fint å melde om. Første punkt: Jeg har sluttet å snuse. Andre punkt: 12. desember så skal jeg kjøre opp. Jeg har bestilt oppkjøring. Og siste punkt: Jeg har fått meg kjæreste. Jeg er en lykkelig dude, eller «dudette», sa hun under sending.

Da Se og Hør møtte Nordnes under premieren av det nye NRK-programmet «Jorden rundt på seks steg» samme uke, bekreftet hun nyheten.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Jeg valgte å fortelle om det fordi jeg synes det var gøy å si hva som hadde skjedd mens Ronny og Markus var borte, selv om det ikke akkurat var en nyhet for dem, sa hun.

- Det er jo et personlig program, der vi deler mye om oss selv, så da er det jo litt rart om en så stor del av livet mitt ikke blir nevnt, la hun til.

Åpent og ærlig forhold

Nylig gjestet 34-åringen podkasten til Ida Fladen (33), «Ida med hjertet i hånden», og der kunne hun avsløre at det går veldig bra med kjærligheten om dagen.

På spørsmål fra Fladen om hvordan Nordnes er som kjæreste, svarte hun:

- Jeg er veldig hengiven, jeg gir meg veldig hen, og går veldig «all in». Det er jo det venner sier til meg, at de kanskje mister meg litt, i hvert fall i begynnelsen. Jeg går veldig inn i det, og ser meg ikke tilbake. Jeg tenker jo fort framover, og på den måten kan det sikkert være litt mye.

Videre fortalte den velkjente radioprofilen at hun og kjæresten har et veldig åpent og ærlig forhold til hverandre.

- Jeg har aldri vært så ærlig med noen før, og aldri vært så åpen om alt jeg tenker og føler, så det har vært veldig fint. Men det er jo også skummelt, men når det blir tatt imot og møtt og man får det samme tilbake, så blir det noe som føles helt spesielt, fortalte Nordnes.

LES OGSÅ: - Hun kommer til å forlove seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer