Kanye West og Donald Trump:

Slik reagerte Kim da Kanye hyllet Trump

Nok en gang skaper Kanye West overskrifter etter Twitter-tirade.

DRAGEENERGI: I natt skrev Kanye West (t.h) på Twitter at både han og Donald Trump har drageenergi. Han beskrev dem også som brødre. Foto: NTB Scanpix
DRAGEENERGI: I natt skrev Kanye West (t.h) på Twitter at både han og Donald Trump har drageenergi. Han beskrev dem også som brødre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rap-stjernen Kanye West (40) og USAs president Donald Trump (71) - to menn som sjelden lar det gå lang tid mellom hver gang de skaper overskrifter - har natt til torsdag pleid vennskapet åpenlyst på Twitter.

Den bisarre sekvensen startet allerede torsdag morgen amerikansk tid. I løpet av omtrent ni timer rakk den amerikanske artisten å publisere hele 80 Twitter-meldinger, hvorav noen av dem handlet om Donald Trump.

Men før han rakk å komme til det, tvitret han blant annet om hvor mye penger han tjener, at han skal bli president og et bilde av datteren North West (4) med en marihøne på hånda.

- Drageenergi

- Man trenger ikke å være enig med Trump, men motstanderne hans kan ikke få meg til å ikke like ham. Vi begge har drageenergi. Han er min bror. Jeg elsker alle. Jeg er ikke enig i alt andre personer gjør. Det er det som gjør oss til enkeltpersoner, og vi har rett til uavhengige tanker, skriver han.

Videre følger han opp med å fortelle at han også støtter Hillary Clinton, og at han verken er demokrat eller republikaner.

- Veldig kult

Og når han først skulle vise sin støtte til den amerikanske presidenten, var det nok et godt valg å gjøre det på hans favorittplattform. For bare timer senere svarte Trump på den første Twitter-meldingen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer