Kanye West og Donald Trump:

Slik reagerte Kim da Kanye hyllet Trump

Nok en gang skaper Kanye West overskrifter etter Twitter-tirade.

DRAGEENERGI: I natt skrev Kanye West (t.h) på Twitter at både han og Donald Trump har drageenergi. Han beskrev dem også som brødre. Foto: NTB Scanpix
DRAGEENERGI: I natt skrev Kanye West (t.h) på Twitter at både han og Donald Trump har drageenergi. Han beskrev dem også som brødre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rap-stjernen Kanye West (40) og USAs president Donald Trump (71) - to menn som sjelden lar det gå lang tid mellom hver gang de skaper overskrifter - har natt til torsdag pleid vennskapet åpenlyst på Twitter.

Den bisarre sekvensen startet allerede torsdag morgen amerikansk tid. I løpet av omtrent ni timer rakk den amerikanske artisten å publisere hele 80 Twitter-meldinger, hvorav noen av dem handlet om Donald Trump.

Men før han rakk å komme til det, tvitret han blant annet om hvor mye penger han tjener, at han skal bli president og et bilde av datteren North West (4) med en marihøne på hånda.

- Drageenergi

- Man trenger ikke å være enig med Trump, men motstanderne hans kan ikke få meg til å ikke like ham. Vi begge har drageenergi. Han er min bror. Jeg elsker alle. Jeg er ikke enig i alt andre personer gjør. Det er det som gjør oss til enkeltpersoner, og vi har rett til uavhengige tanker, skriver han.

Videre følger han opp med å fortelle at han også støtter Hillary Clinton, og at han verken er demokrat eller republikaner.

- Veldig kult

Og når han først skulle vise sin støtte til den amerikanske presidenten, var det nok et godt valg å gjøre det på hans favorittplattform. For bare timer senere svarte Trump på den første Twitter-meldingen:

- Takk, Kanye. Veldig kult!

West delte også et bilde av en signert caps med påskriften «Make America Great Again», noe som var Trumps slagord under valgkampen i 2016. Trump selv svarte med å dele bildet med sine følgere.

USAS FREMTIDIGE PRESIDENT?: Rapperen Kanye West stjal showet under MTV Video Music Awards i 2015 da han annonserte at han vil stille som presidentkandidat i USA i 2020. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Kona brøt inn

Men så brøt kona Kim Kardashian (37) plutselig inn, noe som førte til at West valgte å understreke at han ikke er enig i alt Trump foretar seg.

- Kona mi ringte meg nettopp, og ville at jeg skulle understreke at jeg ikke er enig i alt Trump foretar seg. Jeg er ikke 100 prosent enig med noen andre enn meg selv, skriver West.

Siden Kim og Kanye ble sammen i 2012 har de vokst til å bli et av verdens mest kjente par. Sammen har de barna North (4), Saint (2) og nyfødte Chicago.

Nattas Twitter-meldinger er imidlertid ikke første gang kjendiskona bryter inn i ektemannens Twitter-tirader. Forrige uke skrev West at «noen ganger er man nødt til å kvitte seg med alt», hvorpå kona svarte: «Vent … Alt?».

Tar ektemannen i forsvar

Den siste tiden har det også versert rykter om at det ikke står så bra til med Kanye Wests mentale helse. Flere personer tett på artisten sier at de er bekymret for at han jobber for mye, og frykter at han er på vei til å få et nytt sammenbrudd.

Artisten måtte nemlig avlyse flere konserter i november 2016 da han ble innlagt på sykehus. Der oppholdte han seg ei ukes tid, før han ble skrevet ut.

Ryktene om helseproblemene fikk Kim Kardashian til å ta ektemannen i forsvar - også denne hendelsen utspant seg på Twitter.

- Til mediene som prøver å demonisere ektemannen min, la meg bare si dere én ting: Det er ikke rettferdig å hevde at han har mentale problemer, bare fordi han er seg selv.

Videre spør hun om det ikke er lov til å være en tenkende sjel, uten at folk skal mistenke at han har helseproblemer. Hun hevder også at han er forut for sin tid.

- Mental helse er ikke noe å spøke med, og mediene må slutte å bruke det så tankeløst. Ferdig snakket!

LES OGSÅ: Familien frykter for Paris Jacksons liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer