Slik reagerte Kardashian-barna på Caitlyn Jenner

Khloé Kardashian snakker om hvordan de yngste i familien taklet Bruce Jenners forvandling.

BESTEFAR BLE BESTEMOR: Mason, Penelope og North har ikke mange minner om at Caitlyn en gang var Bruce. Her er barna med Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
BESTEFAR BLE BESTEMOR: Mason, Penelope og North har ikke mange minner om at Caitlyn en gang var Bruce. Her er barna med Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter utallige spekulasjoner og medieoppslag stod OL-mesteren Bruce Jenner frem som Caitlyn Jenner (66) på forsiden av Vanity Fair i 2015.

Forvandlingen til den tidligere tikjemperen vakte reaksjoner over hele verden, og rystet Kardashian- og Jenner-klanen i grunnvollene.

Denne uken tar Khloé Kardashian (31), Jenners yngste stedatter, bladet fra munnen om hvordan de yngste familiemedlemmene reagerte på den store forvandlingen.

Ifølge Life & Style kom Khloé inn på temaet i onsdagens episode av talkshowet sitt «Kocktails with Khloé». Der røper TV-stjernen hvordan nevøen Mason (6), eldstesønnen til Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32), taklet at bestefar Jenner ble til bestemor:

- Han var helt klart forvirret i starten. Mason var ikke komfortabel med det og var litt fjern og avvisende overfor Caitlyn. Men Caitlyn forstod det og håndterte situasjonen perfekt, sier Khloé i episoden.

Saken fortsetter under bildet.

FORVIRRET: Kun Mason var gammel nok til å forstå litt av situasjonen da Bruce ble til Caitlyn. Her med lillebror Reign på fanget, lillesøster Penelope og kusine North. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRET: Kun Mason var gammel nok til å forstå litt av situasjonen da Bruce ble til Caitlyn. Her med lillebror Reign på fanget, lillesøster Penelope og kusine North. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For små til å huske Bruce

Masons lillesøster Penelope (3) og datteren til Kim Kardashian (35) og Kanye West (38), North (2), var derimot såpass små at de neppe skjønte så mye av hva som skjedde sommeren 2015.

- De vet ikke forskjellen, det er noe av velsignelsen ved å være barn. De kjenner henne bare som Caitlyn, sier Khloé i programmet ifølge Life & Style. 

Yngstesønnen til Kourtney og Scott, Reign Aston Disick (1), har neppe noe minne om Bruce Jenner heller. Han var et knapt halvår gammel da «I am Cait»-stjernen avslørte sin kvinnelige identitet.

Det nyeste tilskuddet i Kardashian-familien, Saint West (4 mnd.), kom på sin side til verden etter at Caitlyn Jenner var blitt et etablert navn i amerikansk offentlighet. Kim og Kanyes lille sønn ble født i desember, seks måneder etter at 66-åringen bekreftet ryktene om kjønnsskifte.

Saken fortsetter under bildene.

STILTE OPP: Caitlyn har fått full støtte fra eks-kona Kris Jenner, barna Kendall og Kylie, samt stebarna Kim, Khloe og Kourtney etter kjønnskiftet. Foto: NTB Scanpix
STILTE OPP: Caitlyn har fått full støtte fra eks-kona Kris Jenner, barna Kendall og Kylie, samt stebarna Kim, Khloe og Kourtney etter kjønnskiftet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

GOD KLEM: - Jeg ønsket bare ærlighet og ingen hemmeligheter, har Jenners yngste datter Kylie sagt om farens forvandling. Foto: NTB Scanpix
GOD KLEM: - Jeg ønsket bare ærlighet og ingen hemmeligheter, har Jenners yngste datter Kylie sagt om farens forvandling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Støtte fra familien

Den siste tiden har Caitlyn dessuten kunnet glede seg over to biologiske barnebarn.

I juli 2015 ble Brandon Jenner (34) pappa for første gang, da han og kona Leah (33) fikk datteren Eva James (8 mnd). Og nylig ble det kjent at Caitlyn snart blir bestemor igjen - datteren Cassandra (35) venter nemlig sitt tredje barn med ektemannen Mark.

Selv om en forvandling av Caitlyn Jenners kaliber kan være mye å fordøye, har den berømte familiens hennes vært så støttende som mulig.

I februar fortalte yngstedatteren Kylie (18) at hun har hatt en anelse om farens store hemmelighet hele livet.

- Jeg mener, jeg har åpenbart visst om det hele livet, men det ble aldri innrømmet av ham. Jeg ønsket helt ærlig ikke å bli løyet til. Jeg ønsket bare ærlighet og ingen hemmeligheter, fortalte Kylie i et intervju med bladet Wonderland, ifølge USWeekly.

Den verdensberømte tenåringen fortalte videre at hun nå er svært lykkelig på farens vegne, som i fjor skiftet kjønn og ble en kvinne. 

- Alt er greit for meg, så lenge alle er ærlige. Jeg vil oppmuntre folk til å leve det beste livet, understreket hun i intervjuet.

EKS-PAR: I 24 år var Kris Jenner gift med Bruce Jenner. De har døtrene Kendall og Kylie sammen. Bildet er tatt i 2010. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: I 24 år var Kris Jenner gift med Bruce Jenner. De har døtrene Kendall og Kylie sammen. Bildet er tatt i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Falt pladask for Marit Larsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer