Sven Nordin i «Wisting»:

Slik reagerte hun på ektemannens sexavsløring

Skal vi tro Sven Nordins kone, er samtalene hjemme langt drøyere enn hva skuespilleren gir uttrykk for i pressen.

ÅPNE: Sven Nordin og kona Torhild Strand har vært gift i over 30 år. Da Nordin i helgen blottla parets sexliv i et stort intervju med Dagbladet, reagerte kona på en uventet måte. Foto: Andreas Fadum
ÅPNE: Sven Nordin og kona Torhild Strand har vært gift i over 30 år. Da Nordin i helgen blottla parets sexliv i et stort intervju med Dagbladet, reagerte kona på en uventet måte. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld var det premierefest for den norske tv-serien «Wisting», som er basert på krimromaner av Jørn Lier Horst. Sven Nordin (62), kjent for en rekke norske roller opp gjennom årene, spiller hovedrollen, og var i den anledning selvsagt på festen.

Overfor Se og Hør kunne Nordin fortelle at han gledet seg stort til festkvelden. Med seg på den røde løperen hadde han kona Thorild Strand (61), som kunne fortelle at hun var stolt av ektemannens prestasjoner.

De har vært sammen i 36 år, og har ingen hemmeligheter for hverandre. Det ble klinkende tydelig da Nordin i helgen stilte opp i et portrettintervju i Dagbladet Magasinet. Der var skuespilleren åpen om sexlivet mellom ham og kona.

FLOTT PAR: Sven og Torhild prater om alt sammen, og sistnevnte lot seg derfor ikke sjokkere av ektemannens åpenhet. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: Sven og Torhild prater om alt sammen, og sistnevnte lot seg derfor ikke sjokkere av ektemannens åpenhet. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Bare blåbær

Tilbakemeldingene har vært gode, melder paret.

- Det har vært veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Jeg mener det er viktig at vi som har passert 60 snakker om at seksuallivet ikke tar slutt, forteller han.

I Magasinet-portrettet kunne Nordin fortelle om blant annet «pul & elsk»-weekender, Viagra, stigmaet rundt alder og sex, og om hans eget seksualliv med kona.

WISTING: Sven Nordin, Carrie Anne Moss og Thea Loch Næss er noen av navnene du finner i dramaserien «Wisting», som baserer seg på krimbøkene til forfatter Jørn Lier Horst. Vis mer

På spørsmål om hvordan Strand reagerte da hun leste intervjuet, begynner hun å le. Det er nemlig ikke noe nytt at ektemannen hennes er frittalende.

- Hva synes du om det ærlige intervjuet?

- Ærlig og ærlig. Etter min smak kunne han ha smurt enda tjukkere på. Jeg synes egentlig dette bare var blåbær, for vi har jo vært gift med hverandre i over 30 år, og jeg har hørt alt før. Det ser kanskje litt verre ut på trykk enn når det blir sagt rundt middagsbordet, men jeg synes det er viktig å få frem at vi som har fylt 60 også har et liv og et seksualliv, forteller hun.

De siste årene er det blitt mer og mer vanlig at eldre prater om seksualdrifter, i håp om å fjerne stigmaet. Senest forrige uke var «Åndenes makt»-profilen Lilli Bendriss åpen om det samme, i et intervju med Se og Hør.

Hun fortalte blant annet at hun opplevde at den seksuelle energien hennes ble reaktivert da hun forelsket seg på nytt, og at hun erfarer at dagens ungdom kanskje ikke skjønner at seksuelle lyster varer livet ut.

Andre kjendiser som Jane Fonda og Inger Lise Rypdal har tidligere snakket om lignende tematikk.

- Skjønner ikke

Sven og Torhild har en rekke ganger opp gjennom årene latt seg intervjue av pressen, og har fortalt mye om sitt nære forhold. Paret har tvillingjentene Liv og Mira sammen, og har flere barnebarn som de ofte får passe på.

Overfor VG har Nordin tidligere fortalt at han ikke forstår hvor de fant energien til å håndtere tvillinger i sine yngre dager.

TRAVEL TID: Sven Nordin og Torhild Strand har tvillingene Liv og Mira sammen. Her er ekteparet fotografert i 2006. Foto: NTB scanpix
TRAVEL TID: Sven Nordin og Torhild Strand har tvillingene Liv og Mira sammen. Her er ekteparet fotografert i 2006. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Nå som jeg har blitt bestefar blir jeg minnet på hvor mye jobb det er å håndtere småunger og jobb samtidig. Vi hadde jo tvillinger, og nå skjønner jeg rett og slett ikke hvordan vi klarte alt sammen. Som du skjønner, så er ikke energien og styrken helt den samme som tidligere, sa tobarnsfaren til VG.

Tidligere har «Mot i brøstet»-stjernen fortalt til Se og Hør at han har hatt planen klar om hva slags bestefar han ønsket å bli.

- Jeg tror jeg vil være en leken bestefar. Jeg ser for meg at jeg vil ta meg av bading og krabbefiske om sommeren og skiturer om vinteren, røpet skuespilleren den gang.

Og selv om Nordin innrømmet til VG at han ikke har den samme energien som han hadde i sine yngre dager, tenker han lite over alderen.

- Jeg føler meg på ingen måte gammel, selv om jeg er blitt morfar, fortalte den folkekjære skuespilleren nylig til Se og Hør.

LES OGSÅ: Olaf Thommessen avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer