Megan Fox:

- Slik reagerte hun på eksmannens babynyhet

Eksparet starter nye liv på hver sin kant etter skilsmissen.

EKSPAR: Megan Fox var bare 18 år da hun ble sammen med Brian Austin Green. Våren for to år siden gikk de fra hverandre. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB
EKSPAR: Megan Fox var bare 18 år da hun ble sammen med Brian Austin Green. Våren for to år siden gikk de fra hverandre. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kom den hyggelige nyheten om at skuespiller Brian Austin Green (48), best kjent som David Silver fra «Beverly Hills, 90210», skal bli far for femte gang.

Kjæresten, «Dancing with the Stars»-profilen Sharna Burgess (36), er nemlig gravid med deres første barn.

Fra før av har Green fire sønner. 19 år gamle Kassius med eks-kjæresten og «Beverly Hills, 90210»-kollega, Vanessa Marcil (53), samt Noah (9), Bodhi (8) og Journey (5) fra ekteskapet med Megan Fox (35).

Sist uke avslørte Green at også baby nummer fem er en gutt.

«Vi ønsker å takke alle for de utrolig hyggelige lykkønskningene. Vi gleder oss veldig til å ønske en liten gutt velkommen til verden rundt 4. juli. Sharna Burgess, jeg gleder meg til å se deg holde babyen vår», delte den vordende faren i innlegget.

«Litt overrasket»

Det var i mai 2020 at Brian Austin Green og Megan Fox annonserte at de skulle skilles etter 16 år som kjærester og ti år som mann og kone.

To måneder senere bekreftet «Transformers»-stjernen at hun hadde funnet lykken med Richard Colson Baker (31), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly.

Sist måned røpet Fox også at hun hadde forlovet seg med rapperen.

Til tross for at det ble hevdet at Green først var bitter etter bruddet fra ekskona, mye på grunn av at hun så raskt gikk videre, så skal de nå begge være lykkelige på hver sin kant.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Nå kommer det også frem hva 35-åringen tenker om at eksmannen skal bli far igjen.

- Megan ble litt overrasket da hun fant ut at Sharna og Brian skal ha barn,men hun fokuserer på sin egen forlovelse, så hun overtenker ikke hvordan den nye babyen vil påvirke familiedynamikken til henne, Brian og sønnene deres, forteller en kilde til ET Online, og legger til:

- Brian og Megan gjør ting for barnas skyld og de har endelig kommet til et punkt med ro og respekt. De balanserer ting bra og Megan vet at hun ikke kan stoppe Brian i å følge sin egen lykke. Hun liker Sharna og synes hun er søt.

LES OGSÅ: Deler stor nyhet: - Hun sa ja

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer