Kristen Bell og Dax Shepard:

Slik reagerte hun da ektemannen sprakk

Dax Shepard hadde nylig et tilbakefall - etter 16 år som edru. Nå snakker kona, Kristen Bell, ut om hendelsen.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer
Publisert

I slutten av september overrasket skuespiller Dax Shepard (45) stort, da han slapp en ny episode av podkasten «Armchair Expert». Podkasten, der han inviterer kjente navn for å snakke om livet, har han gjort stor suksess med de siste årene.

Tidligere har skuespilleren uttalt at målet med podkasten er å gi gjestene en «opplevelse av å være i et AA-møte (Anonyme Alkoholikere, journ.anm.) uten at de trenger å være alkoholiker», ifølge LA Times.

45-åringen har nemlig ved en rekke anledninger vært svært åpen om sine egne utfordringer med rusavhengighet, der han i flere år var avhengig av alkohol og kokain.

I podkast-episoden innrømmet han imidlertid at han hadde fått et tilbakefall, etter 16 år som edru.

Nå uttaler også skuespillerens kone, Kristen Bell (40), seg om tilbakefallet.

- Han er veldig verdt det

Det gjør hun i den nye episoden av «The Ellen DeGeneres Show», der hun åpner om ektemannens reise.

- Det går faktisk veldig bra med ham. Jeg mener, alle jobber mot sine egne demoner. Noen ganger er det angst eller depresjon, andre ganger er det avhengighet, sier 40-åringen i programmet, som er gjengitt av Entertainment Tonight.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer