Kristen Bell og Dax Shepard:

Slik reagerte hun da ektemannen sprakk

Dax Shepard hadde nylig et tilbakefall - etter 16 år som edru. Nå snakker kona, Kristen Bell, ut om hendelsen.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer
Publisert

I slutten av september overrasket skuespiller Dax Shepard (45) stort, da han slapp en ny episode av podkasten «Armchair Expert». Podkasten, der han inviterer kjente navn for å snakke om livet, har han gjort stor suksess med de siste årene.

Tidligere har skuespilleren uttalt at målet med podkasten er å gi gjestene en «opplevelse av å være i et AA-møte (Anonyme Alkoholikere, journ.anm.) uten at de trenger å være alkoholiker», ifølge LA Times.

45-åringen har nemlig ved en rekke anledninger vært svært åpen om sine egne utfordringer med rusavhengighet, der han i flere år var avhengig av alkohol og kokain.

I podkast-episoden innrømmet han imidlertid at han hadde fått et tilbakefall, etter 16 år som edru.

Nå uttaler også skuespillerens kone, Kristen Bell (40), seg om tilbakefallet.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Han er veldig verdt det

Det gjør hun i den nye episoden av «The Ellen DeGeneres Show», der hun åpner om ektemannens reise.

- Det går faktisk veldig bra med ham. Jeg mener, alle jobber mot sine egne demoner. Noen ganger er det angst eller depresjon, andre ganger er det avhengighet, sier 40-åringen i programmet, som er gjengitt av Entertainment Tonight.

Videre gir hun ektemannen stor skryt for at han turte å spørre henne om hjelp.

- Det jeg elsker mest med Dax er at han var i stand til å fortelle det til meg og si at vi trengte en ny plan. Vi har en plan. Hvis han må ta medisiner, for hvilken som helst grunn, så må jeg administrere det.

TERAPI: Kristen Bell forteller at hun og ektemannen har begynt i terapi igjen, etter at han nylig hadde et tilbakefall. Foto: Stewart Cook/REX/NTB
TERAPI: Kristen Bell forteller at hun og ektemannen har begynt i terapi igjen, etter at han nylig hadde et tilbakefall. Foto: Stewart Cook/REX/NTB Vis mer

40-åringen forteller også at en av hovedgrunnene til at hun elsker ektemannen er at han også er avhengig av å vokse som person, og å utvikle seg. Samtidig innrømmer hun at paret har begynt i terapi igjen.

- Jeg elsker at han er avhengig av å vokse, og jeg vil fortsette å stå ved hans side fordi han er veldig, veldig verdt det.

TIRAMISU: Radio-profil og Camp Kulinaris-deltaker Michael Andreassen er tørrlagt alkoholiker. Det tenkte ikke Erlend Elias på da han lagde dessert. Video: Viafree/Rød Løper Vis mer

- Jeg er lei meg og flau

Som nevnt var det i slutten av september Shepard åpnet seg opp om tilbakefallet, i en svært rørende podkast-episode.

«En episode jeg aldri trodde jeg måtte spille inn», lød deler av beskrivelsen av episoden i et innlegg på Instagram. Nylig kunne han som nevnt feire 16 år som edru, og har hevdet selv at han ikke har rørt noen form for rusmidler siden 2004. Det var imidlertid helt til han nå sprakk.

Feiringen av 16 år som edru beskriver han som «den verste timen i livet» sitt. 45-åringen var nemlig høy på smertestillende under feiringen.

I den svært åpenhjertige samtalen innrømmer han blant annet at det ikke bare var hans eget ego som gjorde det vanskelig å være ærlig, men også at han har vært så åpen om edrueligheten i mediene. Han var også redd for hvordan det ville påvirke kona.

- Kristen fortjener ikke at de neste seks månedene skal bestå av intervjuer der hun må si: «Åh, Dax hadde et tilbakefall». Det føles ikke rettferdig mot noen, det er ikke det. Jeg er lei meg og flau over at jeg har satt andre mennesker i denne situasjonen, forteller 45-åringen.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket i denne ukas Lindmo. Video: NRK Vis mer

Godt gift

De to skuespillerne regnes for å være et av de mest populære parene i Hollywood, og er svært høyt elsket av fansen. Mens Bell er kjent fra blant annet «Veronica Mars», «Forgetting Sarah Marshall», og «Frost», har Shepard spilt roller i serier som «Parenthood» og «Punk'd».

Paret møttes på en bursdagsfest, og begynte å date i 2007. I 2010 ble de forlovet, men valgte å vente med å gifte seg.

Etter å ha vært forlovet i tre år valgte Hollywood-stjernene å gi hverandre sitt ja i en enkel seremoni på et kontor i Beverly Hills i 2013.

Sammen har de døtrene Lincoln Bell Shepard (5) og Delta Bell Shepard (4).

LES OGSÅ: Åpner seg om ektemannens rusmisbruk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer