Slik reagerte hun da eksen vant pris

Jennifer Lopez og Ben Affleck under samme tak på Golden Globe-utdelingen.

JUBLET: Ben Affleck mottok den velfortjente prisen «årets beste regissør» for kinosuksessen «Argo» ved Golden Globe-utdelingen i Los Angeles søndag kveld. Foto: All Over Press
JUBLET: Ben Affleck mottok den velfortjente prisen «årets beste regissør» for kinosuksessen «Argo» ved Golden Globe-utdelingen i Los Angeles søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid var alt som kunne krype og gå av celebriteter fra skuespillerbransjen - inkludert vår egen «Kon-Tiki»-gjeng - samlet på eksklusive Beverly Hilton Hotel i Los Angeles for å bivåne årets Golden Globe-utdeling.

Og det er ikke til å komme utenom at noen av dem som var til stede på hotellet ikke bare deler samme yrke, men også en fortid.

Skuespiller og filmregissør Ben Affleck (40) kom arm i arm med kona Jennifer Garner (40), og delte rød løper med eksdama Jennifer Lopez (43) og hennes kjæreste Casper Smart (25).

Da Ben Affleck mottok prisen for «årets beste regissør» for kinosuksessen «Argo» var det ikke bare kona Garner som jublet, men også eksdama Lopez!

Ifølge en kilde av nettstedet UsMagazine klappet popstjernen ivrig mot scenen og fulgte ekstra nøye med da Affleck ble hyllet for regissør-prestasjonene.

Lopez og Affleck var sammen fra 2002 til 2004, og forlovet seg rett før bruddet.

Men til tross for splitt, har kjendisene bevart et form for vennskap.

- Vi har ikke et sånt forhold hvor vi spør hverandre om råd, men heller sånn at vi sender hverandre en mail og sier: «Filmen din ser veldig bra ut!». Jeg husker da det ble kjent at hun ble dommer i American Idol, da skrev jeg: «Smart gjort! Lykke til!». Jeg respekterer henne og jeg liker henne, har han tidligere uttalt til Hollywood Reporter.


Og etter jubelen ved Golden Globe å dømme, ser det jammen ut til at Jennifer Lopez føler det samme overfor eksforloveden...
LES OGSÅ: Jennifer Garner hyller ektemannens sperm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer