Stian Blipp og Jamina Iversen:

Slik reagerte han på babynyheten

Kommer med ærlige svar i ny podkast.

- SOM EN FILM: Stian Blipp forteller i konas podkast om hvordan han reagerte da han fant ut at han skulle bli far for første gang. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
- SOM EN FILM: Stian Blipp forteller i konas podkast om hvordan han reagerte da han fant ut at han skulle bli far for første gang. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 19. mai, samme dag som amerikanske Meghan Markle (37) giftet seg inn i det britiske kongehuset og ble hertuginne, giftet et annet kjent og folkekjært par seg. «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28) og influenser Jamina Iversen (30) ga hverandre sine «ja», til stor jubel fra venner, familie og fans.

Bare to dager senere røpet det nygifte paret, i hvert sitt Instagram-innlegg, at de også venter sitt første barn. Terminen er ikke langt unna nå, og det er ingen tvil om at de gleder seg til å bli foreldre.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

I den forbindelse har Jamina laget podkasten «Babyboom» sammen med venninnen og den blivende moren Samantha Skogrand (29), som også snart har termin. Denne uken kom episode to ut, der jentenes respektive utkårede og barnas fedre var innom.

De kunne blant annet fortelle om hvordan de reagerte da de fant ut at de skulle bli fedre. Mens Samantha og forloveden, tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33), hadde planlagt sitt svangerskap, ble Jamina og Stian tatt på senga av beskjeden.

- Jeg lo og du gråt

- Når du viste meg den testen for første gang, tenkte jeg at dette er et av øyeblikkene i livet som virker som en film. Jeg fikk rar filmmusikk i hodet mitt, og fra utsiden så jeg det som en scene fra «Love Actually», forteller Blipp i episoden.

Det kjente paret har tidligere snakket om at de ikke hadde planlagt å bli foreldre, men at de selvfølgelig - etter litt betenkningstid - innså at det var nettopp det de ville. Likevel var det en overraskende beskjed å få der og da.

- Jeg lo og du gråt. Og vi «gråtlo» litt sammen. Jeg syntes det var helt intenst. Etter at den følelsen la seg, kom den følelsen av at «steike, vi må gjøre noe her. Vi må ta et valg her». Det gikk fort fra glede til en sånn praktisk «hvordan skal vi gjøre dette», sier han i podkasten.

- Var 50 kilo lettere etterpå

I forrige episode av podkasten, der det bare var jentene som diskuterte seg imellom, ble spørsmålet om hvorvidt man skulle beholde fosteret eller ikke diskutert. I ukens episode forteller Stian Blipp at han husker øyeblikket hvor de bestemte seg for at dette var noe de skulle gjennomføre.

BLIR FORELDRE: Stian og Jamina blir, om alt går etter planen, foreldre for første gang om rundt to uker. Det er noe de gleder seg veldig til. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
BLIR FORELDRE: Stian og Jamina blir, om alt går etter planen, foreldre for første gang om rundt to uker. Det er noe de gleder seg veldig til. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

- Vi skulle opp og ta noen drinker hos en kompis, før vi skulle se standupshowet hans. Vi parkerte utenfor der, og jeg spurte om hun skulle drikke i dag. Så sa jeg «faen ass, skal vi ikke bare knuse til?». Så sa du (Jamina, journ.anm.) «skal vi gjøre det» og jeg sa «vi gjør det». Jeg var 50 kilo lettere etter å ha sagt det, forteller han, og legger til at det føltes helt fantastisk.

Det er i underkant av to uker til det norske stjerneparet har termin. Stian forteller at han i starten av svangerskapet hovedsakelig så mange av hindringene og det de måtte gi opp for å bli foreldre, og at det ble et fokuspunkt for «Senkveld»-programlederen. Nå har han omstilt seg helt.

- Jeg har blitt glad i et menneske jeg ikke har møtt engang, flirer han i podkasten.

Jamina byttet navn

Stian Blipp opplever et mildt sagt uvanlig år. Sammen med Helene Olafsen (28) tok han i høst over TV 2-klassikeren «Senkveld». At det blir gøy med familieforøkelse på hjemmebane, har han heller aldri lagt skjul på. Den lille familien blir faktisk alle hetende Blipp framover. Navnet tok Jamina nemlig til seg etter bryllupet.

- Venninnene hennes trodde det bare var «kødd». De trodde ikke på det før de så svart på hvitt at navneskiftet var offisielt godkjent, bekreftet Stian lattermildt overfor Se og Hør tidligere i høst.

Men Jamina mente alvor. Hun gikk for Blipp - og det helt uten press fra ektemannen. Han droppet i sin tid etternavnet Glopholm til fordel for kallenavnet vennene ga ham.

- Det er veldig gøy. Jamina og jeg er mer enn klar for vår egen klan, slo Stian fast i intervjuet.

Han er full av forventning til det som venter dem denne høsten.

- Jeg har ekstreme forventninger til henne som ligger der inne i magen. Jeg tipper hun arver morens varme, godhet og enorme energi.

- Hva slags pappa vil du bli?

- Jeg blir en passe-på-pappa, iallfall fram til hun er 14 år. Da kjøper jeg meg hvit singlet og hagle for å sette frykten i beilerne. «Han er gal», kan de bare si. Jeg er klar, sa Stian spøkefullt.

Rørende bryllup

Paret giftet seg som tidligere nevnt 19.mai, samme dag som hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34).

Begivenheten fant sted ved domkirkeruinene på Hamar, og i likhet med brudeparet i Windsor i England, fikk Stian og Jamina strålende sol på bryllupsdagen sin.

Bruden var vakker i en original blondekjole, og bar en fargerik brudebukett på vei inn til vielsen. Det var liten tvil om at Stian ble rørt da han fikk se sin kjære, og han tok tilsynelatende til tårene svært tidlig.

I bryllupet til prins Harry og Meghan Markle kastet en rekke store stjerner glans over det hele.

Flere norske kjendiser hadde på sin side tatt turen til Hamar for å se Stian Blipp og Jamina Iversen bli rette ektefolk.

Stian Blipp intervjues om å bo sammen med kjæresten Jamina Iversen. Han intervjues i forbindelse med programlederrollen i TV2-programmet "Idol". Vis mer

Blant disse var Atle Pettersen og forloveden Cathrine Eide, Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne, samt programleder Solveig Kloppen. Emil Hegle Svendsen og forloveden Samantha Skogrand var også selvskrevne gjester.

- Vielsen var helt fantastisk, helt nydelig, sa Atle Pettersen og forloveden til Se og Hør.

- Vi skal bidra med meget god stemning og høy partyfaktor! Så vi gleder oss til å kose oss og nyte kvelden, fortsatte Atle.

LES OGSÅ: - Planen har alltid vært å bli en stor gjeng

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer