Slik reagerte familien

Bruce Jenners familie har kommentert den offentlige kjønnsskifte-bekreftelsen.

DEN GANG DA: Bruce var gift med Kris Jenner i 22 år, før de i fjor ble skilt. her kliner de til på røde løperen i 2007. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Bruce var gift med Kris Jenner i 22 år, før de i fjor ble skilt. her kliner de til på røde løperen i 2007. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NÆRT FORHOLD: Her er Bruce sammen med sine verdenskjente døtre og stedøtre tidligere i år. De har alle tatt til sosiale medier for å kommentere Bruces avslørende intervju med Diane Sawyer. (Fra venstre: Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Bruce Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner.) Foto: Scanpix
NÆRT FORHOLD: Her er Bruce sammen med sine verdenskjente døtre og stedøtre tidligere i år. De har alle tatt til sosiale medier for å kommentere Bruces avslørende intervju med Diane Sawyer. (Fra venstre: Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Bruce Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian og Kendall Jenner.) Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Natt til lørdag denne uken, rullet Diane Sawyers (69) eksklusive intervju med Bruce Jenner (65) på TV-skjermen. Her innrømte Bruce for første gang at han identifiserer seg som kvinne og at han har kledd seg i kvinneklær siden han var barn.

65-åringen avslørte også at stedatteren Kim Kardashian tok ham på fersken mens han prøvde en kjole for flere år siden.

Reaksjonene på det avslørende intervjuet – både negative og positive – har ikke latt vente på seg.

«Dette er så feil. Han (hun???) burde ha funnet ut at han ville være kvinne før han satt hundre barn til verden. Stakkars barn», mener én bruker under Kims Instagram-hyllest til stefaren.

«Vi er alle bare mennesker og vi må skape vår egen lykke. Det gjør Bruce nå, når han stiller opp i dette intervjuet. Han er min nye helt», skriver en annen under samme bilde.

Saken fortsetter under bildet.

Likevel er det Bruces egen familie verdenspressen har ventet på uttalelser fra – og Kardashian/Jenner-klanen skuffer ikke.

Nå har både barna, stebarna og eks-kona kommentert den svært offentlige kjønnsskifte-bekreftelsen.

«Kjærlighet er å ha motet til å være den mest ekte, beste versjonen av deg selv. Bruce er kjærlighet. Jeg er glad i deg, Bruce. #StoltDatter», skrev Kim under et bilde av seg selv og stefaren.

«Har nettopp sett ferdig #BruceJennerIntervjuet med familen. Jeg er så stolt av deg, Bruzer! Pappaer er virkelig helter», skrev Khloé, som Bruce forøvrig innrømte at sliter mest med den store forandringen.

Storesøster Kourtney på sin side, skrev at hun ikke kunne vært stoltere og at hun «føler seg bæret» som kan stå ved siden av Bruce og støtte ham.

Saken fortsetter under Twitter-meldingene.

Også Bruces biologiske barn har vist sin støtte det siste døgnet. De eldste av dem – Brody (31), Brandon (33), Burt (36) og Casey (34) – var med i Diane Saywer-intervjuet, mens unge Kylie (17) og modellspiren Kendall Jenner (19) tok til Twitter for å uttale seg.

«Jeg er så stolt av deg, helten min», skrev Kendall.

«Forståelig nok har dette vært veldig vanskelig for meg. Dere kommer til å høre hva jeg har å si når jeg er klar, men dette handler ikke om meg. Jeg er så stolt av deg, pappa. Du er så modig. Min vakre helt», skrev Kylie åpenhjertig.

Bruces eks-kone, Kris Jenner (59), har lenge unngått å kommentere ryktene, men etter gårsdagens intervju tok også hun bladet fra munnen.

«Ikke bare kunne jeg kalle ham ektemannen min i 25 år og faren til barna mine, nå kan jeg også kalle ham helten min».
LES OGSÅ: – Kim så meg i kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer