FORLOVET: Demi Lovatos ekskjæreste har forlovet seg med modellen Amanda Pacheco. Her er eksparet sammen i februar 2016 - bare måneder før forholdet tok slutt. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Demi Lovatos ekskjæreste har forlovet seg med modellen Amanda Pacheco. Her er eksparet sammen i februar 2016 - bare måneder før forholdet tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wilmer Valderrama og Demi Lovato:

- Slik reagerte eksen på forlovelsen

Skuespilleren har utvilsomt gått videre etter bruddet med Demi Lovato.

Publisert

Torsdag kveld deler skuespillerstjernen Wilmer Valderrama (39), kjent fra blant annet TV-serien «That 70's Show», et innlegg på Instagram hvor han skriver at han har forlovet seg med modellen Amanda Pacheco (28).

Valderrama har tidligere vært sammen med sangeren Demi Lovato (27) - men de gikk fra hverandre sommeren 2016. Nå er det altså ingen tvil om at 39-åringen har gått videre etter bruddet med Disney-stjernen.

View this post on Instagram

“It’s just us now” 01-01-2020

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

Det var altså torsdag 39-åringen delte det romantiske bildet - hvor man kan se Valderrama sitte på kne og fri til kjæresten ved havet. Av innlegget kommer det også frem at frieriet skal ha skjedd første nyttårsdag.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner, og i skrivende stund har innlegget fått over 300 000 likerklikk.

- Det er bare oss nå. 01.01. 2020, skriver skuespilleren under bildet som er tatt i La Jolla i San Diego i USA.

Også Pacheco har delt et bilde i anledning forlovelsen - av en skinnende forlovelsesring på ringfingeren sin - samtidig som hun holder hender med sin nyforlovede.

FORLOVET: Demi Lovatos ekskjæreste har funnet lykken med modellen Amanda Pacheco. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Demi Lovatos ekskjæreste har funnet lykken med modellen Amanda Pacheco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd med Demi Lovato

Ifølge CNN ble doen for første gang koblet til hverandre i april 2019, og siden den gang har paret flittig delt bilder av hverandre i sosiale medier.

«That 70's Show»-stjernen har, som nevnt, tidligere vært kjæreste med Demi Lovato, men de gikk fra hverandre sommeren 2016, etter seks år som kjærester. Bruddnyheten delte de begge på sine profiler på bildedelingstjenesten Instagram.

Få timer etter at forlovelsen ble annonsert torsdag, uttalte en kilde til E News at Lovato ønsker ekskjæresten alt det beste - og at hun er lykkelig dersom han er det.

- De vil alltid være venner og har en helt spesiell plass i hverandres hjerter. Men hun har også innsett at han ikke skal være livspartneren hennes, og det har hun visst en stund, sa kilden til nettstedet, og fortsatte:

- Hun har gått videre fra det, og har gått i en annen retning. Hun ønsker ham alt det beste likevel.

Til tross for bruddet i 2016 skal Lovato og Valderrama ha fortsatt å være gode venner, og blant annet skal sistnevnte ha besøkt Disney-stjernen på sykehus etter at hun tok en overdose sommeren 2018.

- Etter seks kjærlighetsfylte og vidunderlige år sammen, har vi blitt enige om å avslutte forholdet vårt. Det var en vanskelig beslutning for begge to, men vi har innsett at vi har det bedre sammen som venner. Vi vil alltid støtte hverandre, skrev eksparet den gang.

Året før bruddet, fortalte Lovato i et intervju at hun hadde lyst til å gifte seg med kjæresten.

SLUTT: Forholdet mellom Valderrama og Lovato tok slutt i 2016, men de skal ha beholdt det gode vennskapet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Forholdet mellom Valderrama og Lovato tok slutt i 2016, men de skal ha beholdt det gode vennskapet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er veldig, veldig forelsket. Jeg tror vi kanskje kommer til å vente litt til, men hvis han frir i morgen, svarer jeg ja, avslørte hun i et radiointervju med kanalen ZM den gang, ifølge In Touch Magazine.

Åpnet seg om bruddet

Høsten 2017 avslørte «Sorry Not Sorry»-sangeren hvorfor det ble slutt mellom henne og Valderrama.

- Gnisten slukket aldri, men det var problemer som jeg ikke hadde overvunnet ennå på egen hånd, og som jeg vet at jeg ikke hadde vunnet over hvis jeg var avhengig av at noen andre tok seg av ensomheten min, sa hun i dokumentaren sin «Simply Complicated».

- Det var en av grunnene til at vi gjorde det slutt. For jeg har aldri vært alene før. Det hadde ingenting å gjøre med at vi sluttet å elske hverandre. Vi bestemte oss sammen for at vi sannsynligvis fungerer bedre som venner, fortsatte hun.

Samtidig innrømmet også Lovato at hun aldri har sluttet å elske ekskjæresten.

- Jeg har aldri elsket noen slik jeg elsket Wilmer, og jeg elsker ham fremdeles. Da jeg ble 18, begynte vi å date. Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Vi fikk en kontakt som jeg aldri siden har hatt igjen med noen andre. Han var grunnpilaren min. Han var alt for meg.

LES OGSÅ: Sjeldent bilde vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer