Chris Pratt og Anna Faris:

Slik reagerte eksen på babynyheten

Chris Pratts ekskone, Anna Faris, sendte en hilsen til den nybakte pappaen.

GRATULASJON: Skuespiller Chris Pratt ble nylig far til datteren Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Ekskona Anna Faris skal ha gratulert ham, og sendt av gårde en gave. Her er eksparet avbildet sammen mens de fortsatt var gift. Foto: NTB Scanpix
GRATULASJON: Skuespiller Chris Pratt ble nylig far til datteren Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Ekskona Anna Faris skal ha gratulert ham, og sendt av gårde en gave. Her er eksparet avbildet sammen mens de fortsatt var gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kom den gledelige nyheten om at den amerikanske skuespilleren Chris Pratt (41) og forfatterkona Katherine Schwarzenegger (30) har blitt foreldre til en liten datter.

«Vi er fra oss av begeistring over å kunngjøre fødselen til datteren vår, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Vi kunne ikke vært lykkeligere», skrev 41-åringen til et Instagram-innlegg av den lille hånden til den nyfødte datteren.

«Både mor og barn har det veldig bra. Vi er ekstremt velsignet», fortsatte han på vegne av både seg selv og kona.

Ifølge E! News befinner paret seg nå hjemme med babyen. De skal være omgitt av nærmeste familie, som gir dem mye støtte.

Vis mer

Det var i april at paret kunngjorde at de ventet sitt første barn sammen.

«Guardians of the Galaxy»-stjernen og Schwarzenegger, som er datteren til kultfigur og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger, har vært mann og kone siden 2019.

Før den tid var Pratt gift med skuespilleren Anna Faris (43). De ga hverandre sine ja i 2009, og tre år senere fikk de sønnen Jack (7) sammen. I 2018 skilte de imidlertid lag.

- Glad for at Jack blir storebror

Det later for øvrig ikke til at det er noen dårlig stemning mellom de tidligere ektefellene. Faris skal nemlig ha gratulert de nybakte foreldrene, og gitt dem en gave, ifølge en kilde til E! News.

Vis mer

- De kommer godt overens og har et fint forhold. Hun er glad for at Jack blir storebror og er veldig støttende, forteller kilden til nettstedet.

Godt forhold til eksen

Som nevnt har eksene Pratt og Faris trolig en god tone seg imellom. Tross skilsmissen ser det nemlig ut til at eksparet har klart å beholde et godt vennskap. Da Pratts forlovelse med Schwarzenegger ble kjent, var det ingen sure miner å oppdrive hos ekskona - i alle fall om man skal bedømme etter hennes reaksjon på Instagram.

STOREBROR: Chris Pratt og ekskona Anna Faris har sønnen Jack (7) sammen. Nå har Jack blitt storebror. Her er han sammen med faren og hans ny kone, Katherine Schwarzenegger. Foto: NTB Scanpix
STOREBROR: Chris Pratt og ekskona Anna Faris har sønnen Jack (7) sammen. Nå har Jack blitt storebror. Her er han sammen med faren og hans ny kone, Katherine Schwarzenegger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Få timer etter at superstjernen offentliggjorde forlovelsen med sin nåværende kone i 2019, var nemlig ekskona raskt ute med sine lykkeønskinger.

«Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer», skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget.

SKILT: Lykken tok slutt for Anna Faris og Chris Pratt etter å ha vært gift i ni år. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Lykken tok slutt for Anna Faris og Chris Pratt etter å ha vært gift i ni år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg

Familieforøkelsen kommer bare ett år etter at Schwarzenegger og Pratt utvekslet ekteskapsløfter i en intim seremoni på San Ysidro-gården i Santa Barbara i California.

Da delte Pratt et romantisk Instagram-innlegg for å bekrefte nyheten.

«Dagen i går var den beste i våre liv! Vi ble mann og kone foran Gud, familiene våre og de vi elsker. Det var intimt, rørende og følsomt. Vi føler oss velsignet som nå får begynne på dette nye kapitlet i våre liv», skrev han.

De to skal først ha møtt hverandre gjennom Schwarzeneggers mor, Maria Shriver (65).

LES OGSÅ: Skapte skandale for åtte år siden - nå hylles sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer