Slik reagerte de da de fikk se bryllupsbildet

Avdukingen ble en overraskelse for «Gift ved første blikk»-paret.

SEOGHØR.NO: Annabelle Bauer (28) og Vebjørn Tveiterås (28) er ett av parene som har valgt å gifte seg uten å kjenne hverandre på forhånd i TVNorge-serien «Gift ved første blikk».

I onsdagens episode får det ferske ekteparet en overraskelse når de får se sitt bryllupsporterett for første gang.

- Det første jeg tenkte «jeg ser så rar ut». Men det er veldig hyggelig fordi vi ler sånn. Man skulle tro vi hadde kjent hverandre lennge, sier Annabelle.

Det er ikke første gangen hun har blitt postivt overrasket etter det spesielle giftemålet.

RESULTATET: Annabelle og Vebjørn ble foreviget som gift par, få timer etter at de hadde møtt hverandre for første gang. Foto: TVNorge
RESULTATET: Annabelle og Vebjørn ble foreviget som gift par, få timer etter at de hadde møtt hverandre for første gang. Foto: TVNorge Vis mer

Tidligere har seerne blant annet fått se hvordan hun reagerte da Vebjørn ga henne et Polaroid-kamera i morgengave.

- Det var innmari gøy å åpne morgengaven. Jeg pleier ikke å live gaver, så tenkte jeg at det kan gå veldig feil. Så klarte han å treffe på akkurat det at det er en ting, men også gir opplevelser. Så da fikk jeg masse sommerfugler i magen, og tenkte at dette blir bra, smilte hun til kameraene.

Mange seere har lurt på om Vebjørn og Annabelle, i tillegg til de to andre parene i serien virkelig har giftet seg på ordentlig.

Men  Ola-Magnus Svihus i TVNorge har tidligere bekreftet at det virkelig er snakk om bindende ekteskap.

EKSPERIMENT: Vebjørn og Annabelle skal teste livet som ektepar uten å ha kjent hverandre på forhånd. Foto: TVNorge
EKSPERIMENT: Vebjørn og Annabelle skal teste livet som ektepar uten å ha kjent hverandre på forhånd. Foto: TVNorge Vis mer

- Dette er det jobbet med lang tid i forveien for at man skal være helt sikker på at alt går riktig for seg. Det har vært en jurist involvert.

- Det er en borgerlig vielse. Vieren er fra et religionsnøytralt trossamfunn, og han har rett til å vie alle.

Parene har inngått en juridisk avtale, der særeie blant annet inngår, og en eventuell skilsmisse vil ikke ha noen konsekvenser for deltakerne økonomisk.

- En eventuell separasjon vil også foregå på en helt vanlig måte, der parene må være separert i et år før de kan søke om å skille seg, legger Svihus til.

«Gift ved første blikk» sendes på TVNorge onsdager kl. 20.30.

LES OGSÅ: - Fikk panikk og begynte nesten å gråte