HAR MØTT BARNA: Britneys nye kjæreste, Charlie Ebersol, har allerede møtt Sean og Jayden, som er fornøyd med morens valg av kjæreste. Foto: Stella Pictures, All Over Press
HAR MØTT BARNA: Britneys nye kjæreste, Charlie Ebersol, har allerede møtt Sean og Jayden, som er fornøyd med morens valg av kjæreste. Foto: Stella Pictures, All Over PressVis mer

Slik reagerte barna da Britney fikk kjæreste

Britney Spears har introdusert Charlie for Jayden og Sean.

SEOGHØR.NO: Det har gått to uker siden superstjernen Britney Spears (32) avslørte at hun hadde funnet lykken med Charlie Ebersol.

VISER SEG I SOSIALE MEDIER: Britney har flere ganger lagt ut bilde av seg selv med Charlie. Foto: Stella Pictures
VISER SEG I SOSIALE MEDIER: Britney har flere ganger lagt ut bilde av seg selv med Charlie. Foto: Stella Pictures Vis mer
VAR UTRO: Eksen David Lucado ble dumpet etter å angivelig ha vært utro mot Britney. Foto: FameFlynet
VAR UTRO: Eksen David Lucado ble dumpet etter å angivelig ha vært utro mot Britney. Foto: FameFlynet Vis mer

Nyheten kom drøye to måneder etter at Britney dumpet eksen, David Lucado, etter at han hadde vært utro mot henne.

Men selv om Britney og Charlie bare har vært et par i to uker, skal Britney allerede ha introdusert ham for barna sine, Jayden og Sean.

Bladet People skriver at barna skal ha likt Charlie helt fra det første møtet.

- De er veldig glad for at hun dater Charlie. Han gjør det godt økonomisk og er en privat fyr. De trenger ikke bekymre seg om han utnytter Britney, forteller en kilde til bladet ifølge Female First.


Britney har tidligere gått fort frem når det kommer til forholdene sine. Slik ser det ut til å gå denne gangen også. Men Britney insisterer på at hun tar det rolig.

- Det er så nytt. De tilbringer en del tid sammen og går rolig fremover.

Sangeren har allerede rukket å få kritikerne på nakken etter at hun ble sammen med Charlie.

- Det er flott at hun innrømmer at dette er et nytt forhold, og forhåpentligvis betyr det at hun ikke vil ta seg vann over hodet. Men hvorfor ikke vente, enten lenge eller en måned eller to i det minste, før hun deler nyheten og gjør det «offisielt» på sosiale medier? har nettstedet The Stir spurt seg.


LES OGSÅ: - Hvorfor gjør hun dette nå?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.