Slik reagerer Triana på nakenbilde-oppstyret

Da det ble kjent at Triana Iglesias hadde stått nakenmodell for John Carew, lot ikke overskriftene vente på seg.

REAGERER: TV3-programleder og nakenmodell Triana Iglesias forteller at hun synes det er pussig at bildene John Carew (t.h) nylig tok av henne får så mye oppmerksomhet.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB Scanpix
REAGERER: TV3-programleder og nakenmodell Triana Iglesias forteller at hun synes det er pussig at bildene John Carew (t.h) nylig tok av henne får så mye oppmerksomhet. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modell og «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (34) har i flere år stilt opp på lettkledde fotoshoots for en lang rekke profesjonelle fotografer.

Da det ble kjent at den pensjonerte fotballstjernen John Carew (36) nylig tok nakenbilder av henne, fikk bildene imidlertid uvanlig mye oppmerksomhet.

Triana Iglesias sier til Seoghør.no at hun er overrasket over at bildene har skapt så mye oppstyr:

- Jeg skjønner ikke den voldsomme interessen, det er flere som har spurt om det bare nå i dag. Dette er jo absolutt ikke de mest dristige bildene jeg har tatt, understreket hun på TV3s høstlansering torsdag.

From yesterday's shoot with @trianaiglesias #fineart #jcarewphotography ✨

Et bilde publisert av john_carew (@john_carew)

Saken fortsetter nedenfor.

Mye internasjonalt

Triana selv påpeker at hun langt ifra har lagt modellkarrieren på hylla, selv om det kanskje kan virke slik når de ferske Carew-bildene får massiv oppmerksomhet.

Seoghør.no var først ute med å omtale samarbeidet mellom Iglesias og Carew, men i etterkant har medier som VG og Side3 kastet seg på:

- Jeg har en shoot i måneden, men det er veldig lite som kommer på trykk i Se og Hør da! Men når en tidligere fotballproff tar bildene, så kommer det jo på trykk. Ellers er det sånn at de fleste bildene jeg tar enten dukker opp på en Instagram-profil, eller så er det for utenlandske magasiner, sa Iglesias til Seoghør.no torsdag.

Da Seoghør.no besøkte innspillingsstedet til «Paradise Hotel» i Mexico i 2015, fortalte Triana om hvorfor hun bestemte seg for å satse som nakenmodell.

Saken fortsetter under bildet.

PROFF MODELL: Triana Iglesias har jevnlige oppdrag som modell i tillegg til å lede TV3-programmet «Paradise Hotel». Her er hun på magasinet ELLEs sommerfest i juni.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
PROFF MODELL: Triana Iglesias har jevnlige oppdrag som modell i tillegg til å lede TV3-programmet «Paradise Hotel». Her er hun på magasinet ELLEs sommerfest i juni. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Vil jobbe med ham igjen

Etter at John Carew la opp som fotballproff, har 36-åringen altså fokusert på en annen lidenskap - fotografi.

Triana Iglesias omtaler fotoshooten med Carew, som er en god venn av henne, i svært positive ordelag.

- Det var gøy å kunne jobbe med han, jeg syns John er kjempeflink. Da jeg så at han hadde begynt å ta bilder så ble jeg sånn: «Hei! Hvorfor har du ikke spurt om jeg vil være modell for deg?», sier hun til Seoghør.no.

Den pensjonerte West Ham-spilleren har tidligere også delt fotografier på Instagram-profilen sin der det er kjæresten Camilla Haukaas som er modell.

Saken fortsetter nedenfor.

Camilla on Fury road 2/2 #shoot #Countryside #jcarewphotography

Et bilde publisert av john_carew (@john_carew)

- Er jo ikke SÅ naken

Den populære TV3-profilen, som for øvrig vekket oppsikt på Gullruten-løperen i mai, legger til at hun ikke bryr seg om Carews fotballstjerne-status. Iglesias er imidlertid imponert over evnene hans som fotograf.

- Det var liksom to venner som jobbet sammen. Det er jo mange på en shoot, det er jo ikke bare oss to, men John er veldig flink og jeg håper han har lyst til å jobbe med meg igjen.

- Men jeg skjønner ikke hvorfor det er blitt så mye styr rundt disse bildene. Det er… altså, SÅ naken er jeg ikke på de bildene! fastslår Triana Iglesias bestemt.

Saken fortsetter under bildet.

KUNSTNERISK HOBBY: John Carew kom med kjæresten Camilla på ELLEs sommerfest i starten av juni. Hun har også stilt opp som modell for ham.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
KUNSTNERISK HOBBY: John Carew kom med kjæresten Camilla på ELLEs sommerfest i starten av juni. Hun har også stilt opp som modell for ham. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Selv har John Carew fortalt til Seoghør.no at fotograferingen er som en hobby å regne, og at det å stå bak kamera får ham til å slappe av mellom slagene:

- Jeg vil ikke kalle det naken-fotografi. De er ikke helt nakne, men det er nok en type fine art-fotografi. Det er en hobby; det jeg først og fremst holder på med som er jobb, er TV og film, sa han på Gullruten-utdelingen i 2015.

I en SMS til Seoghør.no har Carew opplyst om at bildene av Triana Iglesias er til den nye hjemmesiden hans.

LES OGSÅ: Se Beyoncés 35 beste Instagram-bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer