BRYR SEG IKKE: Kim Kardashians familien bryr seg ikke om Kanye West sin sexvideo. Kim ble selv kjent etter at en privat video av henne ble lekket ut på nettet. Foto: All Over Press
BRYR SEG IKKE: Kim Kardashians familien bryr seg ikke om Kanye West sin sexvideo. Kim ble selv kjent etter at en privat video av henne ble lekket ut på nettet. Foto: All Over PressVis mer

Slik reagerer svigerfamilien på sexvideoen

Har Kanye West grunn til å bekymre seg?

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at to private sexvideoer med Kanye West har lekket på nettet, og skal selges til høyeste budgiver.

Nå skriver nettstedet RadarOnline.com at musikkstjernen ikke trenger å frykte svigerfamiliens reaksjon.

Kim Kardashian ble selv kjent etter at en sexvideo av henne kom ut, og kilder nettstedet har vært i kontakt med forklarer at Kardashian-familien mener en sexvideo med Kims kjæreste ikke er noen stor sak.

- Alle i Kardashian-familien elsker Kanye, og de har fortalt ham at de ikke bryr seg om at en eventuell sexvideo av ham kommet ut, sier en kilde.

Det skal være snakk om en 20 minutter lang video der Kanye West har sex med en kvinne som ligner på Kim Kardashian. Men familien til hip hop-stjernen velger å spøke med det hele.

- De spøkte med at Kanye liker en spesiell type kvinner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ny sexfilm på avveie