VIL STØTTE TENÅRINGSSØNNEN: Madonna har selv innrømmet å ha prøvd narkotiske stoffer tidligere. Nå vil hun hjelpe sønnen Rocco etter at han ble arrestert for besittelse av cannabis. FOTO: Scanpix
VIL STØTTE TENÅRINGSSØNNEN: Madonna har selv innrømmet å ha prøvd narkotiske stoffer tidligere. Nå vil hun hjelpe sønnen Rocco etter at han ble arrestert for besittelse av cannabis. FOTO: ScanpixVis mer

Rocco Ritchie ble tatt med cannabis:

Slik reagerer Madonna på sønnens narko-arrestasjon

Superstjernen bryter tausheten.

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble Rocco Ritchie (16), sønn av popstjernen Madonna og filmregissøren Guy Ritchie, arrestert for oppbevaring av narkotika i nærheten av farens hjem i London.

Saken er det siste døgnet omtalt i medier verden over, og familien har så langt holdt kortene tett til brystet. I morgentimene torsdag kom imidlertid Madonna med en offentlig uttalelse i forbindelse med saken.

- Jeg elsker sønnen min veldig høyt. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å gi ham den støtten han trenger. Jeg ber nå om at dere respekterer privatlivets fred, skriver popstjernen, ifølge Daily Mail.

Ifølge The Sun gikk politiet til aksjon mot Rocco og en venn, etter at naboer i det eksklusive området Primrose Hill skal ha klaget over åpenlys cannabis-røyking.

Politiet gikk til pågripelse av Rocco etter at de fant en mindre mengde cannabis i ryggsekken til 16-åringen. De skal også ha funnet spor av det narkotiske stoffet på klærne hans.

TURBULENT FORHOLD: Madonna og Rocco har de siste månedene hatt et anstrengt forhold, etter at han flyttet til London for å bo sammen med sin far. FOTO: Scanpix
TURBULENT FORHOLD: Madonna og Rocco har de siste månedene hatt et anstrengt forhold, etter at han flyttet til London for å bo sammen med sin far. FOTO: Scanpix Vis mer

Angrer på narkotika-bruk

At den berømte familien har skapt overskrifter i forbindelse med bruken av narkotika tidligere, er ingen hemmelighet.

I 2014 avslørte Madonna at hun har erfaringer med bruken av en rekke ulovlige stoffer.

- Jeg har prøvd alle typer narkotika én gang, men så fort jeg ble høy, så brukte jeg resten av tiden på å drikke mye vann for å få det ut av systemet, sa Madonna den gang, ifølge Contact Music.

Hun forklarte videre at opplevelsene ikke var spesielt gode, og at hun angret med en gang narkotikaen nådde blodet.

- Narkotika gir deg en illusjon om at man kommer nærmere Gud, men egentlig så dreper det deg, sier hun.

Unngår kriminelt rulleblad

Hverken Rocco eller hans far Guy Ritchie har kommentert saken så langt.

Ifølge The Sun vil imidlertid ikke 16-åringen få et kriminelt rulleblad ettersom dette er første gangen han blir arrestert og grunnet hans unge alder.

Han kan imidlertid bli bedt om å delta på utdanningskurs sammen med andre som har blitt arrestert for det samme.

EKS-PAR: Guy Ritchie og Madonna var gift fra 1998 til 2008. FOTO: Scanpix
EKS-PAR: Guy Ritchie og Madonna var gift fra 1998 til 2008. FOTO: Scanpix Vis mer

Rocco har de siste månedene vært hovedpersonen i en opprivende strid mellom Madonna og hennes eks-mann.

Etter at Rocco sa han ønsket å bo i London sammen med sin far, prøvde «Vogue»-sangerinnen å gå rettens vei for å tvinge sønnen tilbake til USA.

Saken endte i september med at Rocco blir boende hos faren i London, men vil tilbringe mer tid med sin berømte mor.

- Saken er avgjort og alle parter er enige om at Rocco trenger forandringer og kommer til å bo med faren sin. Dermed blir det ingen flere runder i retten, sa Guys advokat, Peter Bronstein, ifølge Pagesix.com.

LES OGSÅ: - Jeg aksepterer at jeg har mistet min sønn