«Farmen Kjendis»:

Slik reagerer «Lothepus» når han får se samboeren i kjole

«Farmen Kjendis»-stjernen dro på kjoleshopping med Randi Sørum og Vendela Kirsebom.

- WOW: Vendela Kirsebom hjelper Randi Sørum, samboeren til «Lothepus», med å finne kjole til «Gullruten.» Video: Lise Rafaelsen Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer Vis mer

(Seoghør.no): Fredag kveld er det duket for storslagen fest i Bergen når den årlige prisutdelingen for den norske TV-bransjen går av stabelen.

Blant de selvskrevne gjestene under årets Gullruten er Leif Einar «Lothepus» Lothe (47), som naturligvis har med samboeren Randi Sørum (37).

LES MER : I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Lothepus og Randi. Faksimilie: Se og Hør
LES MER : I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Lothepus og Randi. Faksimilie: Se og Hør Vis mer

Machomannen fra Hardanger gikk seirende ut av TV 2-suksessen «Farmen kjendis » tidligere i år, og fredag kan han vinne den gjeve publikumsprisen under Gullruten. I tillegg er «Farmen kjendis» og «Fjorden Cowboys» nominert i hver sin kategori.

- Lyst å se smashing ut

I kjent stil vil førstnevnte etter all sannsynlighet være iført den noe utradisjonelle sammensetningen av bunad, jeans, og lang, sort frakk. For Sørum byr imidlertid den røde løperen og kjolevalget på bekymringer.

- Da jeg kom hit var jeg litt nervøs, for jeg er ikke så god på å prøve klær, sier Sørum til Se og Hør.

IKONISK: Vendela Kirsebom gjenskaper Sports Illustrated-forsida som gjorde henne verdensberømt i 1993 på en eksklusiv fotoshoot for Magasinet. Video: AGNETE BRUN Vis mer Vis mer

En som imidlertid har mye erfaring fra nettopp slike tilstelninger, er supermodell Vendela Kirsebom (50) - som for anledningen har tilbudt seg å hjelpe 37-åringen.

Se og Hør ble med duoen på shopping i Hedgehaugsveien i Oslo, hvor det ifølge Kirsebom var flere mulige kjolekandidater å velge mellom.

- Når man skal på Gullruten har man lyst til å se smashing ut, og det gjør Randi nå. Utrolig flott er du!, sier Kirsebom.

- ALDRI I VERDEN: Leif Einar «Lothepus» Lothe ble med Petter Pilgaard på botox-salong. Der ga «Farmen kjendis»-deltakeren streng beskjed om at han i hvert fall ikke skulle ha noe «botinoks», som han selv kaller det. Video: God Kveld Norge, TV 2 Vis mer

Opprinnelig hadde Kirsebom lyst å ta med Sørum til New York og se etter kjole der. I stedet ble det shoppingtur i Oslo.

- Stoler på ham

Tidligere har Sørum vært iført bunad på Gullruten. Da samboeren fikk se 37-åringen prøve ut ulike gallakjoler, fantes det ingen tvil om hva han syntes.

  • Se Lothepus' reaksjon øverst i saken.

- Hun var utrolig fin, sier TV-profilen til Se og Hør.

- Du var ikke i tvil om hvilken kjole som var finest?

- Nei, jeg har jo litt peiling da, sier Lothe, før Randi legger til:

- Jeg liker å høre en manns mening. De er jo de vi pynter oss for, er det ikke det? Jeg stoler veldig på ham, sier hun.

SAMBOERE: Leif Einar Lothe og samboeren Randi Sørum deltar nok en gang på Gullruten sammen. De to siste årene har sistnevnte vært iført bunad, mens hun i år slår på stortromma og kler seg i gallakjole. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SAMBOERE: Leif Einar Lothe og samboeren Randi Sørum deltar nok en gang på Gullruten sammen. De to siste årene har sistnevnte vært iført bunad, mens hun i år slår på stortromma og kler seg i gallakjole. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Er hun flottest til hverdags eller i gallakjole?

- Hun er flottest i gallakjole, men vi er egentlig ikke så nøye på sånt.

Les hele saken i denne ukens Se og Hør.

- Fant tonen med en gang

Det er ingen hemmelighet at flere av deltakerne i «Farmen kjendis» har fått et nært forhold gjennom deltakelsen. Vendela Kirsebom, Leif Einar Lothe og Petter Pilgaard har blant annet fått mye oppmerksomhet for sitt vennskap.

Som følge av dette har også Randi og Vendela fått et nært forhold de siste månedene.

- Jeg hadde jo hørt veldig mye om Randi på «Farmen». Lothe snakket jo masse om henne. Så jeg følte nesten at jeg kjente henne allerede. Og så besøkte vi jo Odda og vi fant tonen med en gang, sier den tidligere supermodellen.

LEK I BASSENGET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har fått god kontakt etter «Farmen Kjendis». Her slår de seg løs i bassenget i Spania. Video: Se og Hør Vis mer

Ny gård

I forrige måned ble det kjent at det kommer en ny sesong av reality-serien, som trolig vil bli sendt på skjermen i 2018.

TV 2 meldte at de neste gårdskjendisene vil bo på Finnsvika i Halden, der forrige sesong av «Farmen» ble spilt inn.

- Det er en veldig idyllisk og flott gård. Vi vil gjøre det koselig og romantisk der inne, uttalte produsent Raymond Elveland til tv-kanalen.

Gården ble totalrenovert før innspillingen i fjor, og det ble blant annet bygget en ny låve før innspillingen. Det ble også satt opp et bakstehus og ei smie.

LES OGSÅ: Trodde Vendela og Petter skulle spille inn pornofilm