Slik reagerer hun på å bli kalt dum

«Robinson»-deltageren slår tilbake etter krafsalven fra realitykollegaen.

- IKKE OVERRASKET: Renate Strøm sier til Seoghør.no at hun ikke er overrasket over at andre ser på henne som dum, men hevder hun ikke bryr seg om kritikken. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
- IKKE OVERRASKET: Renate Strøm sier til Seoghør.no at hun ikke er overrasket over at andre ser på henne som dum, men hevder hun ikke bryr seg om kritikken. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det tok ikke lang tid før deltagerne i tidenes første vinterutgave av realityserien «Robinsonekspedisjonen» hadde blitt sluppet ut i den ville naturen i Rauland, før folk begynte å ryke i tottene på hverandre.

Lengst gikk Cecilie Nøstvik Larsen (26) fra Sørreisa, som ikke la skjul på at hun mente flere av konkurrentene var direkte uintelligente.

Refset konkurrenten
I episoden - hvor Merete Fjellstad (41) ble den første deltageren som røk ut - sendte hun følgende verbale kraftsalve.

- Jeg har fått inntrykk av at det er et par dumme mennesker her. Jeg fikk spørsmål her i stad da vi stod og plukket never, hva vi skulle bruke det til. Så... dette kan bli en spennende tur»,
sa hun, mens kameraet viste bilde av deltakeren Renate Strøm (21).

- Ikke overrasket

Renate, som jobber som modell og tidligere har posert blant annet for bladet Vi Menn, at hun ikke er overrasket over den harde karakteristikken.

- Slike uttalelser sjokkerer meg ikke, jeg er vant til at folk får fordommer mot meg når de ser meg og hører at jeg jobber som modell. En av de andre deltagerne sa til meg at «nå har vi med Barbie på tur».

- Jeg er ingen dum bimbo, som kun tenker på å sminke seg og å se bra ut foran kamera.

Hisset seg opp
Til Seoghør.no sier Cecilie at det var situasjonen, og ikke utseendet eller modellyrket til Renate, som fikk henne til å hisse seg opp.

- Jeg har ikke noe imot modeller, og hun er sikkert en ålreit person. Men selv er jeg en arbeidshest, og da hun spurte hva vi skulle bruke neveren som vi stod og plukket til, kjente jeg det begynte å koke. Jeg tenkte «Herregud»...

Nølte ikke med å ta utfordringen
Ved siden av modellkarrieren jobber Renate som pleier på et hjem for eldre med demens i Stavanger.

Til tross for den kjølige mottagelsen fra flere av deltagerne og enda kaldere utetemperaturer angrer hun ikke på at hun ble med i «Vinter-Robinson».

- Jeg har hatt en ok opplevelse, selv om jeg egentlig søkte på sommer-versjonen. Da jeg ble spurt om jeg ville være med på dette isteden, ville jeg ikke vente, så jeg slo til, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi håper vi ikke må evakurere i natt også

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer