Ariana Grande og Pete Davidson:

Slik reagerer fansen på den lynraske forlovelsen

- Jeg har hatt vannflasker på rommet mitt lengre enn de har vært sammen.

FORT I SVINGENE: Sangstjernen Ariana Grande og komiker Pete Davidson skal ha forlovet seg etter å ha vært sammen i noen få uker. Foto: NTB scanpix
FORT I SVINGENE: Sangstjernen Ariana Grande og komiker Pete Davidson skal ha forlovet seg etter å ha vært sammen i noen få uker. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kun halvannen uke siden superstjernen Ariana Grande (24) og komiker Pete Davidson (24), kjent fra humorprogrammet «Saturday Night Live», bekreftet at de er kjærester.

Dette skjedde kun en knapp måned etter at Grande og rapperen Mac Miller (26) avslørte at de hadde gått hver til sitt etter to år sammen.

Det kom derfor overraskendet da det mandag ble kjent at «No Tears Left To Cry»-sangeren og den nye kjæresten allerede er forlovet.

Det bekreftet flere kilder til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Mange reaksjoner

Selv om duoen ikke selv har kommentert nyheten, har ikke reaksjonene latt vente på seg på Twitter:

«Ariana Grande og Pete Davidson er forlovet etter bare noen uker som kjærester, mens det eneste som skjer med meg etter å ha datet en person i noen uker, er at de blokkerer meg og aldri snakker med meg igjen».

«Gratulerer til Ariana Grande og Pete Davisdon for å ha forlovet seg etter å ha datet i tre timer».

«Jeg har hatt vannflasker på rommet mitt lengre enn Ariana Grande og Pete Davidson har vært sammen».

«Jeg er borte i 30 minutter, og når jeg kommer tilbake er Ariana og Pete forlovet? Kan noen fortelle meg hva som skjer?»

«Så, Ariana er forlovet etter å ha datet i tre uker, og jeg prøver fremdeles å få han jeg er betatt av til å legge merke til meg etter syv måneder».

Haster ikke med bryllup

Turtelduene skal ha annonsert forlovelsen under en bursdagsfest i Los Angeles lørdag. Flere kilder skal også ha bekreftet nyheten overfor Us Weekly.

- De ser frem til en lang forlovelse sammen, skal én kilde ha uttalt.

En annen påpekte at selv om det har gått fort i svingene i forholdet deres, vil ikke det si at et bryllup er å forvente i nærmeste fremtid.

- De er perfekte sammen, men de haster ikke med å gifte seg, sa en annen.

Ifølge nettstedet HollywoodLife skal Arianas ekskjæreste, Mac Miller, også ha reagert på nyheten. Det var i starten av mai det ble kjent at duoen hadde gått hver til sitt etter nærmere to år som kjærester.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD: Rapperen Mac Miller og Ariana Grande ble kjent i 2013 da de spilte inn musikkvideoen til Grande-låten «The Way». Tre år senere ble de et par, men i mai tok forholdet slutt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Rapperen Mac Miller og Ariana Grande ble kjent i 2013 da de spilte inn musikkvideoen til Grande-låten «The Way». Tre år senere ble de et par, men i mai tok forholdet slutt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kun et par uker etter bruddet, begynte romanseryktene rundt Grande og Davidson å spre seg som ild i tørt gress.

Dette skal ha vært tungt for Miller, som kort tid etter at eksens nye forhold ble kjent, ble arrestert etter å angivelig ha krasjet bilen sin i påvirket tilstand, for så å løpe fra åstedet.

- Mac er opprørt over at Ariana har forlovet seg, han klarte ikke å tro det. Han er fremdeles knust etter bruddet, og det er uforståelig for ham at hun gikk videre så fort, sier en kilde.

Han skal også ha reagert på at eksen har sagt ja til å gifte seg med en person hun har kjent i så kort tid.

- Det er vondt for Mac å vite at Ariana vurderer å gifte seg med en hun så vidt kjenner. Han elsket Ariana i årevis, og det er som et slag i magen at hun har forlovet seg etter å ha datet en person i bare noen uker. Han er knust, sier kilden.

Saken fortsetter nedenfor.

Tatoverte Arianas navn

Det er ingen tvil om at Ariana og Pete har falt pladask for hverandre. Bare to dager etter at de bekreftet forholdet, tok nemlig komikeren to tatoveringer til ære for sin nye kjæreste.

Det var den anerkjente tatovøren London Reese som delte bilder av tatoveringene på Instagram.

Ifølge Us Weekly skal han ha tatovert en sort kaninmaske, den ikoniske masken Ariana har på seg på albumcoveret til «Dangerous Woman», i tillegg til Arianas initialer A og G på tommelen.

Saken fortsetter nedenfor.

the chamber of secrets has been opened ...

Et innlegg delt av Pete Davidson (@petedavidson)

Også dette skapte reaksjoner hos fansen.

- Hva om de slår opp? Det er ganske dumt å tatovere noe som relaterer til en person du akkurat har blitt kjent med, påpekte en fan i kommentarfeltet.

En annen påpekte at dette ikke er første gang komikeren gir en lignende kjærlighetserklæring.

Ifølge nettstedet Us Weekly har også Pete en tatovering dedikert til eksen, Cazzie David (24), som han gjorde det slutt med samtidig som forholdet til Ariana og Mac Miller tok slutt.

LES OGSÅ: - De er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer