Amelia Hamlin:

Slik reagerer eksens eks

Amelia Hamlin reagerer på «Kravis»-forlovelsen.

EKSKJÆRESTER: Scott Disick og Amelia Hamling har begge fått med seg Kourtney Kardashian og Travis Barkers forlovelse. Foto: Scott Roth / AP / NTB
EKSKJÆRESTER: Scott Disick og Amelia Hamling har begge fått med seg Kourtney Kardashian og Travis Barkers forlovelse. Foto: Scott Roth / AP / NTB Vis mer
Publisert

Natt til mandag denne uken ble det kjent at stjerneparet Kourtney Kardashian (42) og Travis Barker (45) hadde tatt forholdet ett steg videre og forlovet seg.

Nyheten delte de to turtelduene på Instagram, i et innlegg med bilder av paret tett omslynget på en strand, midt i et hav av roser og levende lys.

«For alltid», skrev hun til bildene, noe Travis også skrev i kommentarfeltet.

Gratulasjonene har naturligvis strømmet inn fra alle kanter, men noen har også overrasket med sin støtte, som Amelia Hamlin (20) - altså Kardashians eks' eks.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Viste sin støtte

Hamlin var nemlig i et forhold med Scott Disick (38) i litt under ett år, inntil nå nylig hvor det ble kjent at de hadde gått hver til sitt. Noen hevdet at nettopp Kardashian skal ha vært en av årsakene til at forholdet tok slutt.

Den 20-år gamle modellen ser imidlertid ikke ut til å bære noe nag til den nyforlovede realitystjernen.

På en diskré og subtil måte, viste hun nemlig sin støtte ved å legge igjen en likerklikk på Kardashians forlovelses-innlegg.

Det var hun ikke alene om. Over åtte millioner har likt bildet, og nesten 70 tusen har lagt igjen en kommentar.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Lei seg

Som kjent var Kardashian i et forhold med Disick i rundt ti år. Paret fikk tre barn sammen, Mason (11), Penelope (9) og Reign (6), og det var flere som følte seg skråsikre på at paret kom til å finne tilbake til hverandre etter bruddet.

Slik ble det imidlertid ikke, og Disick må nå finne seg i at eksen er forlovet med en annen.

Nettopp dét skal han ta svært tungt, ifølge en rekke kilder.

En kilde fortalte nemlig til E! News tidligere i uken at realitystjernen er «fra seg» etter at nyheten ble kjent. En annen kilde nær 38-åringen fortalte at han var «forberedt på at det skulle komme», siden Kardashian/Jenner-familien har nevnt det for ham tidligere.

Familiens advarsel skal imidlertid ikke har gjort nyheten lettere å svelge. Ifølge kilden er Scott «fortsatt veldig lei seg og føler seg nede».

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Kryptisk

Også Barkers eks ser ut til å ha fått med seg forlovelsen. Mellom 2004 og 2008 var «Blink-182»-trommeslageren gift med den amerikanske modellen og skuespilleren Shanna Moakler (46). De fikk sønnen Landon (17) og datteren Alabama (15) sammen.

Bare kort tid etter at forlovelsesnyheten kom, delte 46-åringen et innlegg på Instagram. Flere tolket dette som et stikk til eksen, ifølge US Weekly.

I et innlegg på Instagrams historiefunksjon delte nemlig Moakler flere kryptiske sitater.

«Midlertidig stengt for spirituelt vedlikehold», delte hun.

I et annet innlegg siterer hun rapperen Tupac, og skriver:

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

«Tupac sa en gang: Før du spør hvorfor noen hater deg, spør deg selv hvorfor du bryr deg».

LES OGSÅ: - En bortskjemt drittunge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer