Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Slik reagerer eks-kona på sjokkforlovelsen

Hollywood-stjernen skal skal gifte seg igjen halvannet år etter bruddet.

<strong>SKILTE LAG:</strong> Fire måneder etter at dette bildet ble tatt avslørte Chris Pratt og Anna Faris at de skulle skilles. Her er de sammen på premieren til filmen "Guardians of the galaxy, Vol. 2" i London våren 2017. Foto: NTB Scanpix.
SKILTE LAG: Fire måneder etter at dette bildet ble tatt avslørte Chris Pratt og Anna Faris at de skulle skilles. Her er de sammen på premieren til filmen "Guardians of the galaxy, Vol. 2" i London våren 2017. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kom den overraskende nyheten om at Hollywood-stjernen Chris Pratt (39) hadde forlovet seg med Katherine Schwarzenegger (29).

Det var i juni i fjor at romanseryktene rundt Pratt og datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger først begynte å svirre, men duoen bekreftet ikke forholdet offentlig før i november.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», delte «Avengers»-skuespilleren med sine over 22 millioner Instagram-følgere mandag.

Senere samme dag publiserte Katherine Schwarzenegger samme bilde på sin Instagram-profil med følgende tekst:

- Min søte kjære. Jeg ville ikke ha levd dette livet med noen andre enn deg.

Gift i ti år

Den ferske forlovelsen kommer bare halvannet år etter at Chris Pratt avslørte at han skulle skilles fra skuespiller-kollegaen Anna Faris (42).

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen sommeren 2017 i et Facebook-innlegg.

Videre forklarte Pratt at de ønsket å verne om sønnen Jack (6 1/2), og at de derfor ønsket å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, skrev han.

Det tidligere paret, som giftet seg i 2009, ser ut til å ha klart å beholde et godt vennskap etter bruddet.

Få timer etter at Pratt annonserte forlovelsen til Schwarzenegger, var nemlig ekskona raskt ute med sine lykkeønskinger.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget som avslører forlovelsen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>BLIR MANN OG KONE:</strong> For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nå skal de gifte seg. Foto: NTB Scanpix
BLIR MANN OG KONE: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nå skal de gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykkelige på hver sin kant

Anna Faris har også funnet lykken på ny etter bruddet fra Pratt.

Hun har nemlig datet filmfotografen Michael Barrett (48) siden høsten 2017. De har blant annet blitt observert da pleiet kjærligheten i den romantiske byen Venezia i Italia.

Duoen møttes på settet til filmen «Overboard» hvor de jobbet sammen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>TURTELDUER:</strong> Anna Faris og Michael Barrett la ikke skjul på forelskelsen under en tur til Venezia for en tid tilbake. Foto: Splash News / NTB Scanpix
TURTELDUER: Anna Faris og Michael Barrett la ikke skjul på forelskelsen under en tur til Venezia for en tid tilbake. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People skal Pratt ha bedt sine kommende svigerforeldre, Arnold Schwarzenegger og Maria Shrvier (63), om hånden til datteren deres før han gikk ned på kne.

- Gratulerer til to kjærlige, omsorgsfulle og spirituelle mennesker. Vi er så glade på deres vegne. Dere er velsignet og det er også alle som kjenner dere, jubler Shriver på Instagram-innlegget om forlovelsen, skriver Us Weekly.

LES OGSÅ: - Jeg trengte desperat hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer