Heidi Klum:

Slik reagerer barna på morens nakenhet

Supermodell Heidi Klum overser alle som kritiserer hennes lettkledde bilder og frisinnethet.

STORFAMILIE: Her er Heidi Klum avbildet med sine fire barn Lou, Johan, Leni og Henry på shopping i New York i fjor sommer. Foto: RTimages/SplashNews/NTB
STORFAMILIE: Her er Heidi Klum avbildet med sine fire barn Lou, Johan, Leni og Henry på shopping i New York i fjor sommer. Foto: RTimages/SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

Supermodellen Heidi Klum (47) har aldri vært av det sjenerte slaget, og har ingenting imot å kle av seg verken på jobb eller for fremmede.

Den tyske supermodellen har tidligere avslørt at hun vokste opp i en frisinnet familie, og at foreldrene tok henne med seg på nudiststrender i barndommen.

Avslappet stjerne

Firebarnsmoren kaster også gjerne bikinitoppen om sommeren og bryr seg altså fint lite om at hun er berømt og kan bli gjenkjent.

Også på sosiale medier poster 47-åringen lettkledde bilder, og nå avslører hun at dette noen ganger skaper reaksjoner fra barna Leni (16), Henry (15), Johan (14) og Lou (11).

- Jeg er definitivt åpen når det kommer til kroppen min, og jeg er en utadvendt person. Jeg kommer fra Tyskland, vet du, så jeg pleier ikke alltid å ha på meg så mye klær, forteller Klum til People, ifølge Contact Music.

Videre innrømmer hun at barna har hevet et øyebryn eller to hvis de mener moren viser frem for mye. Det tar hun derimot med knusende ro.

- Noen ganger kommenter de: «Mamma, virkelig?» Men da svarer jeg bare: «Ja, virkelig. Dette er hvem jeg er. Jeg tar vare på meg, og du tar vare på deg».

Vis mer

«Motbydelig»

I fjor sommer, et par uker etter at Klum giftet seg med sin 16 år yngre musikerkjæreste Tom Kaulitz (31), fikk hun krass kritikk for et bilde hun postet på Instagram.

Mens de nygifte koste seg på bryllupsreise i Europa delte hun nemlig en rekke bilder på sosiale medier fra ferien sammen med sin kjære. Flere viste at de nøt late dager på sjøen, men ett bilde skilte seg ut og vakte oppsikt. Nemlig et bilde i svart-hvitt hvor hun poserte toppløs og brystvortene kommer til syne.

«Alt jeg ser er VANN», skrev supermodellen som tekst.

Bildet fikk nærmere en halv million likerklikk og over 11 000 kommentarer. Og 47-åringen, som altså er mor til fire, måtte tåle en rekke kritiske utsagn fra fans og følgere som tydelig lot seg provosere av nakenheten.

«Alt jeg ser er midtlivskrise», skrev en bruker.

«Måtte du ta det så langt? Du har barn... Dette er unødvendig!», mente en annen.

«Dette er ikke Playboy», Heidi!

«Motbydelig! Tenk på de stakkars barna», hisset en.

«Billig og smakløst! Claudia Schiffer har mye mer stil», hevdet enda en.

«Tenker du noen gang på hvor pinlig oppførselen din er for barna dine? De kan bli mobbet av klassekamerater! Jeg unner deg lykke, men ingen kvinne trenger hele tiden å være (halv)naken i offentligheten når man har fire tenåringsbarn hjemme».

BEKLAGER: Høsten 2018 røpet supermodellen Heidi Klum at hun aldri besvarte en tekstmelding fra rapstjernen Drake, der han ba henne med ut på date. Nå røper hun hos Ellen DeGeneres hvordan han reagerte da hun endelig svarte ham. Vis mer

Hyllet nakenheten

Andre tok derimot supermodellen i forsvar.

«Tenk at folk trigges av brystvorter. Wow. Så uanstendig! Ro dere ned alle sammen, og slutt å gjøre en så stor ting ut av kvinnekroppen. Punktum!»

«Vi elsker selvsikre kvinner», ble det skrytt.

«Lol, mitt største spørsmål er hvordan dere kan tro at det er opp til dere å bestemme hva hun ønsker å publisere eller ikke. Hun er en voksen kvinne som omfavner kroppen sin, og hvorfor spiller det noen rolle om hun deler dette. Det har hun all rett til. La kvinner være i fred!!! Hvis dere ikke liker bildene hennes, så slutt å følge henne, for livet hennes kommer til å fortsette med eller uten deres irrelevante hatkommentarer».

Som nevnt har Klum et avslappet forhold til egen kropp.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

- Jeg vokste opp med å dra på nudiststrender med foreldrene mine, så jeg er nudist. Jeg har ikke noe som helst problem med nakenhet. Når jeg drar på en strand, så drar jeg til et lite folksomt sted og da liker jeg å gå toppløs, har hun tidligere uttalt, ifølge Contact Music.

Klum har også fortalt at faren hennes, Gunther, filmet alle fire fødslene hennes, og at begge foreldrene er svært frigjorte.

- De går fremdeles rundt nakne. Jeg mener, det er ikke som om vi er hippier og løper rundt nakne hele tiden, men om de tilfeldigvis er i det samme rommet som meg og skifter, eller noen kommer ut av dusjen, er de ikke akkurat sånn: «Herregud, nei, lukk døren!», har hun avslørt tidligere.

LES OGSÅ: Rihanna: - De har vært sammen siden i sommer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer