PINLIG: Det blir pinlig når Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne snakker om bryllupsplaner. Foto: Sveinung Uddu Ystad / DagbladetVis mer Vis mer Vis mer

Alexandra Joner:

Slik reagerer Alexandra Joner på kjærestens bryllupsutsagn

- Det er intet press fra min side.

(Seoghør.no): Da Seoghør.no møtte Alexandra Joner (26) i 2015 la ikke popartisten og danseren skjul på at kjæresten snart burde fri.

Siden den gang har det vært tyst fra paret om bryllupsplanene, helt til Seoghør.no møtte artisten sammen med kjæresten Runar Vatne (42) på premierefesten til TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hvor Joner er deltaker.

På spørsmålet om paret hadde tenkt noe mer på bryllupsplanene, svarer Joner raskt at hun ikke har tenkt noe mer på det.

- Nei, jeg forsnakket meg i fjor eller når det var, og stakkars Runar måtte lese om dette ... Men nei, det er intet press fra min side, understreker hun lattermildt.

Men fra kjærestens side ringer det andre bjeller:

LATTERMILD: Om det blir bryllup på Aexandra Joner og kjæresten gjenstår å se. Foto: Sveinung Uddu Ystad / Dagbladet
LATTERMILD: Om det blir bryllup på Aexandra Joner og kjæresten gjenstår å se. Foto: Sveinung Uddu Ystad / Dagbladet Vis mer

- Jeg skal på tur i hele mai til Alaska, så jeg tror nok våren har gått, men kanskje til neste år, sier han.

Situasjonen blir noe komisk og Joner reagerer med latter og sier:

- Nå driver han også òg forsnakker seg.

  • Se video øverst i saken!

Er lite romantiske

Det var i 2012 Alexandra møtte finansmannen Runar for første gang under en hotellåpning på et Petter Stordalen-hotell i Gøteborg, og et år senere flyttet paret sammen i en leilighet på Frogner i Oslo.

Siden den gang ser det ut til at romantikken har blomstret mellom de to, og da Seoghør.no møtte paret på premieren av Disneys nyinnspilling av «Skjønnheten og udyret», avslørte Joner hva det var hun falt for hos kjæresten.

- Han har glimt i øyet! sier hun, og legger til at resten er en hemmelighet.

STØDIG PAR: Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne har vært sammen siden 2012. Foto: Sveinung Uddu Ystad / Dagbladet
STØDIG PAR: Alexandra Joner og kjæresten Runar Vatne har vært sammen siden 2012. Foto: Sveinung Uddu Ystad / Dagbladet Vis mer

Men selv om det ser ut til at det går strålende mellom de to turtelduene, vil ingen av dem si at de er særlig romantiske.

- Nei, ikke i det hele tatt, svarer Joner raskt, før kjæresten avbryter og påstår at hun er det.

- Jeg er kanskje litt romantiker. Jeg syntes jo det er hyggelig med romantiske filmer i hvert fall, sier Joner.

Mens på kjærestens side er det mindre romantikk å finne.

- Jeg er vel mer praktisk enn romantisk, innrømmer han.

Hater å se seg selv på TV

ANGST:  Artist og danser Alexandra Joner tok til tårene da hun fikk panikk midt i en klatrevegg under innspillingen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Video: TVNorge Vis mer

For tiden er Joner altså aktuell i kjendisversjonen av «71 grader nord», hvor hun hittil har fått brynet seg på både klatring og høydeskrekken sin.

Men selv om Joner syntes deltakelsen var moro, hater hun å se seg selv på TV.

- Det er helt krise. Jeg syntes det er grusomt, røper hun.

- Det er så lenge siden innspillingen var, så man glemmer litt hva man har sagt og hva man har gjort, legger hun til.

- Flaueste er å gråte på skjermen

Og selv om Alexandra Joner ikke liker å se seg selv på skjermen, vet hun allerede hva som var det flaueste under innspillingen.

- Det flaueste er når man gråter på TV. Utover dét er jeg en som snakker mye fra levra og ikke tenker så mye over hva jeg sier, så jeg gruer meg til alle de andre episodene som kommer, sier hun.

Kjæresten til Joner er derimot vant med fjell og natur, og har blant annet planlagt en ekspedisjon til Alaska alene. Likevel er han veldig imponert over hva kjæresten har vist i det tøffe TVNorge-programmet hittil.

- Jeg synes hun har klart seg kjempebra. Jeg er imponert og veldig stolt, understreker Runar Vatne.

71 GRADER NORD: Alexandra Joner sammen med deltakerne (bak fra venstre) Thea Næss, Adam Schjølberg, (foran fra venstre) Henrik Thodesen, Grace Bullen, programleder Tom Stiansen og Svein Østvik. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
71 GRADER NORD: Alexandra Joner sammen med deltakerne (bak fra venstre) Thea Næss, Adam Schjølberg, (foran fra venstre) Henrik Thodesen, Grace Bullen, programleder Tom Stiansen og Svein Østvik. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Adam Schjølberg i «71 grader nord»: Skjulte smertefull, hemmelig skade

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.