SLANK OG BLID: Den alltid så blide talkshow-verten Rachael Ray har gått ned mange kilo etter jevnlig trening. Foto: Stella Pictures
SLANK OG BLID: Den alltid så blide talkshow-verten Rachael Ray har gått ned mange kilo etter jevnlig trening. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik raste hun ned i vekt

Men TV-stjernen vil ikke vite hvor mange kilo som er borte...

SEHER.NO: Talkshow-stjernen Rachael Ray sitt program har lenge blitt sendt på norske skjermer. Og da Rachael nylig viste seg frem for fotografene, var det en slankere og mer veltrent versjon av verten som ble tatt bilde av.

I et nytt intervju røper 41-åringen hemmeligheten til vekttapet.

- Jeg begynte å løpe fem kilometer hver eneste morgen, etter at jeg måtte gjennom en halsoperasjon i fjor. Treningsstudioet var vanligvis min verste fiende, men nå gleder jeg meg til å trene hver morgen, sier hun ifølge People.com.

Den sporty og alltid så smilende talkshow-verten forteller at hun står opp klokken 5.50 hver dag, og gjerne tidligere om hun har en TV-opptreden før hennes show går på lufta.

Ray starter treningsøkten med en halvtime løping, og når hun er fremme på treningsstudioet blir det 45 til 60 minutter på en ellipsemaskin, før hun avslutter med styrketrening.

- Jeg ser frem til denne treningen hver eneste morgen utenom på søndager. Jeg hører på musikk på iPoden min og tenker mye klarere nå, sier hun.

Hvor mange kilo den sjarmerende verten har gått ned, er derimot fortsatt et stort spørsmål som Rachael ikke kan svare på. Men bildene taler for seg.

- Jeg har aldri stått på en vekt i hele mitt liv, så jeg aner ikke hvor mange kilo jeg har mistet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Blond Tyra vant