Slik raste hun ned 55 kilo

- Jeg har nesten mistet en hel person, innrømmer «Alt for Norge»-deltageren.

GIKK NED 55 KG: Signe Harriday fra «Alt for Norge» gikk kraftig ned i vekt for noen år siden.  Foto: TVNorge
GIKK NED 55 KG: Signe Harriday fra «Alt for Norge» gikk kraftig ned i vekt for noen år siden. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Signe Harriday (33) fra New York var den som sist uke måtte forlate TVNorge-serien «Alt for Norge» og som måtte reise hjem til USA. 

Signe har ikke alltid vært like slank som hun er nå. Ifølge Her og Nå har hun nemlig slitt med store vektproblemer helt siden barndommen. I 2003 jobbet hun derimot hardt for å bli kvitt de overflødige kiloene.

- Jeg gikk ned totalt 55 kilo, som nesten er en hel person!

- Jeg ble kvitt kiloene ved å trene og legge om kostholdet mitt. Og ikke minst ved å lære om å ta bedre vare på meg selv. Folk spør meg ofte om hvordan jeg gikk ned så mange kilo, og jeg pleier å si at jeg har lært å elske meg selv. Det høres kanskje banalt ut, men for meg er det dette som har forandret livet mitt, sier hun til bladet.

136 kilo var hva 33-åringen veide på sitt yngste. Sammen med kjæresten, Emil Hunter (34), bestemte hun seg derfor for å melde seg på slankekurset WeightWatchers.

- Jeg var egentlig ikke interessert i det hele tatt, siden jeg hadde prøvd det da jeg var liten, og hatet det. Programmet var veldig annerledes fra sist . Nå handlet det om å legge om livsstilen, ikke om å gå på en diett. Jeg fortsatt med det, og gikk ned resten av vekten på den måten, forteller Signe, som var med i «alle tenkelige programmer for fete barn som ung», som hun selv kaller det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

«Alt for Norge» vises på TVNorge torsdager kl.  21.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Hun er en ufattelig vakker kvinne
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer