Slik prøver Leo å bli kvitt sin farlige avhengighet

Den kjekke skuespilleren blir stadig oftere observert med «E-cig».

E-SIGARETT: Leonardo DiCaprio på sykkeltur i West Village i New York tidligere i sommer, med en «E-cig» mellom fingrene. Foto: All Over Press
E-SIGARETT: Leonardo DiCaprio på sykkeltur i West Village i New York tidligere i sommer, med en «E-cig» mellom fingrene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av superstjernen med E-sigaretten mellom fingrene nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skuespiller Leonardo DiCaprio (38) har røyket siden tenårene, og har ved flere anledninger prøvd å legge den helseskadelige uvanen på hylla.

I 2010 fortalte kjekkasen at han hadde prøvd å slutte ved hjelp av nikotinplaster, men at det hadde gitt han så mye mareritt at han ga opp.

- Da jeg brukte nikotinplaster hadde jeg mareritt om mordere. Massemordere. Jeg våknet opp midt på natten av at jeg rev av meg plasteret. Jeg husker ikke så mye mer av marerittene enn det. Og jeg vet ikke helt hva det sier om meg fra et psykologisk perspektiv, men det er nå sannheten, sa han til ContactMusic den gang.

Nå har han derimot funnet en ny metode for å prøve å bli kvitt røykevanen. Han har begynt å bruke såkalte elektroniske sigaretter, populært kalt «E-cig».

Ifølge Wikipedia er elektroniske sigaretter «et batteridrevet elektrisk apparat som brukes til å simulere tobakksrøyking. Den gir fra seg nikotin, men ikke andre skadelige stoffer fra tobakk, som tjære. E-sigaretten produserer en damp som kan inhaleres. Den ser ut som, føles som, og smaker omtrent som tobakksrøyk».

Men i prinsippet kan «E-cig» altså erstatte røyking av tobakk, slik at man dermed unngår de kjente farene som røyking medfører.

«Django Unchained»-stjernen har den siste tiden blitt observert med nettopp en såkalt «E-cig» mellom fingrene - både på sykkeltur, på byen og på båttur.

Se bilder av superstjernen med E-sigaretten mellom fingrene nederst i saken!

LES OGSÅ: Datteren kan ende opp i rullestol
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer