Maria Montazami:

Slik påvirket utroskapen forholdet

Et år etter at Hollywood-fruen Maria Montazami delte utroskapsnyheten, forteller hun om hvordan det har påvirket forholdet.

ÅPNER SEG: Et år etter at utroskapsnyheten kom frem i lyset, forteller Maria Montazami om hvordan det har påvirket ekteskapet med Kamran Montazami. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE
ÅPNER SEG: Et år etter at utroskapsnyheten kom frem i lyset, forteller Maria Montazami om hvordan det har påvirket ekteskapet med Kamran Montazami. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE Vis mer
Publisert

Maria Montazami (54) ble raskt et kjent fjes etter at hun deltok i realityserien «Svenske Hollywoodfruer». Gjennom serien fikk seerne et innblikk i Montazamis luksuriøse og dramafylte liv i Los Angeles.

I realityserien figurerte også Montazamis ektemann Kamran Montazami, som hun har vært gift med i 30 år, og har barna Sara, Hanna, Emma og Nicholas med.

Selv om ekteskapet til Kamran virket å være en dans på roser på tv-skjermen og i sosiale medier, kom imidlertid Montazami med en oppsiktsvekkende avsløring om ekteskapet i fjor.

SVENSKE HOLLYWOODFRUER: En hyggelig middag mellom de svenske hollywoodfruene blir alt annet enn hyggelig når de fire kvinnene braker sammen. Video: TV3 Vis mer

Innrømmet utroskap fra begge ender

I programmet «Svenske Hollywoodfruer - i fokus» innrømmet Montazami at hun og ektemannen hadde vært utro mot hverandre.

- Vi fortalte det begge to for kanskje et halvt år siden. Nå har vi liksom sluppet på alt. Kamran sa «skjedde det noe med han?», og jeg sa «ja det gjorde det», fortalte Montazami i tv-programmet, og fortsatte:

- Jeg var forelsket i Kamran, men jeg tenkte at «ja, dette var kanskje noe interessant».

Nå, drøyt et år etter at sannheten kom frem, åpner Hollywood-fruen seg om hvordan utroskapen har påvirket forholdet til ektemannen.

Overfor svenske Hänt legger ikke realityprofilen skjul på at det var deilig å dele nyheten med omverdenen.

- Det var så lenge siden, og det føltes godt å få snakke om det slik at man slipper å gå rundt og tenke på det, innrømmer hun.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

Montazami forklarer videre at personene hun og ektemannen var utro med ikke lenger bor i nærheten av dem.

-Jeg har ikke sett noen av dem på flere år, så det er ingenting vi trenger å uroe oss for, det at vi skal møte på dem på byen eller at det skal oppstå noe greier, forteller hun.

Tror ikke det vil skje igjen

Når det kommer til hvordan det står til med ekteskapet nå, kan Montazami fortelle at hun og ektemannen har blitt veldig trygge på hverandre, og at de derfor føler at de kan legge det som skjedde bak seg.

Og selv om ærligheten har banet vei for at de også skal være ærlige i fremtiden, hvis noe lignende skulle skje, tror hun ikke at de vil havne i samme situasjon igjen.

- Jeg kan nok si at jeg ikke tror det vil skje igjen. Slikt gjør man kanskje når man er ung, og når man synes det er gøy, men det er ingenting man gjør nå som livet er bra, sier hun, og legger til at hun og ektemannen også begynner å bli for gamle for utroskap.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

Gjennom flere sesonger av det populære tv-programmet «Svenske Hollywoodfruer» har Montazami figurert sammen med blant andre Gunilla Persson (61), Anna Anka (49) og Elena Belle (35).

I slutten av mars kom imidlertid nyheten om at TV 3-programmet takker for seg og ikke lenger blir å se på tv-skjermen. Det meldte svenske Aftonbladet. Realityserien, som fulgte forskjellige svenske kvinner og deres liv i Hollywood, slo gjennom som en bombe i 2009.

OVER OG UT: I slutten av mars kom nyheten om at realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer» takket for seg etter ti år. Fra venstre ser man Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Gunilla Persson og Sofie Prydz. Foto: TV3
OVER OG UT: I slutten av mars kom nyheten om at realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer» takket for seg etter ti år. Fra venstre ser man Elena Belle, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Gunilla Persson og Sofie Prydz. Foto: TV3 Vis mer

Ble tatt av skjermen

Siden 2009 har serien fått 13 sesonger, men i mars bekreftet altså TV3 selv at programmet skrotes. Også Susanne Nylén, som er pressesjef i TV3 og Nent Group, bekreftet også at det ikke vil bli spilt inn en ny sesong av realityserien.

- Vi har bestemt oss for å ikke spille inn en sesong til høsten, men tar en pause. Det har vært en ganske naturlig avgjørelse. Med den forrige sesongen feiret «Svenske Hollywoodfruer» ti år, og det er naturlig å trykke på pauseknappen. Jeg tror mange program har godt av å pauses, og så får man se hvordan man tar det derfra, sa pressesjefen, og la til at i likhet med andre program, er det færre og færre som ser på tv.

SJOKKERER: Svenske Anna Anka er kjent for å ha ment at menn bør få en blowjob hver dag. Da Rød Løper møtte henne, kom hun med enda et tips. Video: Ingebjørg Iversen. Reporter: Jonas Hammer / Rød Løper Vis mer

Ifølge Nylén skal profilene i realityprogrammet ha reagert positivt på nyheten, og hun påpekte at de hadde en god dialog med hver enkelt og at det ikke var noen dårlig stemning.

- Det er trist, men jeg synes likevel at det er på tide, uttalte Maria Montazami om serieslutten.

LES OGSÅ: Planlegger bryllup - men mangler brudgom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer