<strong>HYGGELIG GEST:</strong> Lady Gaga overrasket alle da hun dukket opp med pizza, kaffe og gavekort til de brannrammede i flykningsleirene. Foto: Skjermdump / Instagram
HYGGELIG GEST: Lady Gaga overrasket alle da hun dukket opp med pizza, kaffe og gavekort til de brannrammede i flykningsleirene. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Lady Gaga:

Slik overrasket superstjernen alle

Popsangeren Lady Gaga hylles etter at hun troppet opp med mat til brannrammede i California.

Publisert

Etter at det brøt ut brann over store deler av Los Angeles-regionen i California, er flere titalls mennesker omkomne og nærmere 30 000 har mistet sine hjem - store, verdenskjente stjerner så vel som vanlige sivile.

Brannen har de siste dagene fått stor oppmerksomhet verden over, og blir blant annet omtalt som den verste skogbrannen i Californias historie i utenlandske medier.

I forbindelse med den tragiske skogbrannen har Røde Kors satt opp midlertidige telt og husly for de brannrammede.

Onsdag kveld fikk brannflyktningene seg en real overraskelse da sangstjernen Lady Gaga (32) plutselig dukket opp.

BRANN: Også fjør jul i fjor brant det i store deler av California, og flere av verdens største stjerner stod i fare for å miste alt de eier. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer Vis mer

Troppet opp som pizzabud

Iført alminnelige klær, deriblant en caps og hettejakke, troppet den verdenskjente «Poker Face»-sangeren opp som pizzabud og serverte pizza til alle som ville ha.

Det hele delte 32-åringen, som for tiden er aktuell med filmen «A star is born», på sine sosiale medie-kontoer.

<strong>GOD GJERNING:</strong> Onsdag kveld troppet popsangeren Lady Gaga opp med pizza og kaffe til de brannrammede i Los Angeles i California. Foto: Skjermdump / Instagram
GOD GJERNING: Onsdag kveld troppet popsangeren Lady Gaga opp med pizza og kaffe til de brannrammede i Los Angeles i California. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Rykende, fersk pizza, kaffe og gavekort til dem som trenger husly, skriver hun til det ene bildet hun har delt.

Den hyggelige gesten ble raskt plukket opp av utenlandske medier, som nå hyller sangstjernen for å ta seg tiden til å gjøre noe slikt.

Oppfordrer flere

På Instagram har Lady Gaga delt det hjertevarmende besøket med sine godt over 30 millioner følgere, der hun ifølge Daily Mail oppfordret flere til å ta seg tiden til å bry seg om andre.

<strong>OPPFORDRING:</strong> Lady Gaga oppfordret i en Instagram Story alle til å gjøre en god gjerning denne dagen. Foto: Skjermdump / Instagram
OPPFORDRING: Lady Gaga oppfordret i en Instagram Story alle til å gjøre en god gjerning denne dagen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Det var nemlig på ikke hvilken som helst dag 32-åringen valgte å komme med pizza og kaffe til de brannrammede. Onsdag var nemlig verdensdagen for vennlighet.

- Dette er min favorittdag - det er verdensdagen for vennlighet. Jeg oppfordrer dere alle til å gjøre en god gjerning, selv om det er for deg selv, skal sangeren ha sagt på sin lengre Instagram Story, ifølge nettstedet.

Mistet sitt eget hjem

Kjendistunge Malibu er blant stedene som er rammet av skogbranner. Også her er en rekke boliger slukt av flammene.

Kjente personligheter som Gerard Butler (48), Miley Cyrus (25), Will Smith (50), Robin Thicke (41), Orlando Bloom (41) er alle berørt av katastrofen.

Også Lady Gaga har måttet evakuere hjemmet sitt, men det er foreløpig uklart om boligen hennes er totalskadd av brannen.

Søndag skrev 32-åringen at hun foreløpig ikke visste hva hun returnerte til.

- Mine tanker går til dem som er hardest rammet av denne tragedien - de som har mistet hjemmene sine eller noen de er glad i. Jeg sitter her sammen med mange av dere, som alle lurer på om hjemmet vårt er tatt av flammene. Alt vi kan gjøre er å be sammen, og for hverandre. Måtte gud være med dere alle, skrev Gaga i en av sine Twitter-oppdateringer, der hun også takker brannmannskapene for innsatsen.

LES OGSÅ: - Hun er et enestående menneske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer