Natalie Imbruglia ble mamma:

Slik oppfylte stjernen (44) babydrømmen

- Jeg vil ikke si mer om dette offentlig, sier sangstjernen.

MAMMALYKKE: Natalie Imbruglia (t.v.) er blitt mor for første gang. Her er hun på den røde løperen sammen med Eva Longoria og Natalia Vodianova under filmfestivalen i Cannes i 2005.
MAMMALYKKE: Natalie Imbruglia (t.v.) er blitt mor for første gang. Her er hun på den røde løperen sammen med Eva Longoria og Natalia Vodianova under filmfestivalen i Cannes i 2005. Vis mer
Publisert

På 1990-tallet gjorde den australsk-britiske skuespilleren og artisten Natalie Imbruglia (44) stor suksess med monsterhiten «Torn», og var et kjent fjes over hele verden.

Siden den gang har hun gitt ut flere album, spilt i et knippe filmer og gjort ulike TV-opptredener, blant annet som gjestedommer i «The X Factor».

Nyttårsaften 2003 giftet hun seg med Silverchair-vokalist Daniel Johns (40), men ekteskapet skulle ikke vare. De to bodde på hver sin side av verden, hun i England og han i Australia, og i januar 2008 kunngjorde de skilsmissen sin.

LYKKEN BRAST: Natalie Imbruglia avbildet med Daniel Johns, som hun tidligere var gift med. Her er de to avbildet sommeren 2003, et halvår før bryllupet sitt. Foto: Alan Davidson/REX/ NTB scanpix
LYKKEN BRAST: Natalie Imbruglia avbildet med Daniel Johns, som hun tidligere var gift med. Her er de to avbildet sommeren 2003, et halvår før bryllupet sitt. Foto: Alan Davidson/REX/ NTB scanpix Vis mer

Brukte sæddonor

Både før og etter skilsmissen skal Imbruglia ha vært koblet til en rekke kjendismenn, deriblant Lenny Kravitz (55), David Schwimmer (52) og Sam Branson (34) - sønn av forretningsmann Richard Branson (69), ifølge Ranker.

Hennes siste romanse var med Matt Field, et forhold hun tilsynelatende bekreftet i 2017, ifølge Hello! Magazine. De to ble også fotografert sammen på en galleriåpning i fjor, ifølge Daily Mail, men nå kan det virke som om forholdet er over.

I 2018: Natalie Imbruglia på galleriåpning i London i fjor sommer. Foto: Nick Harvey/ REX/ NTB scanpix
I 2018: Natalie Imbruglia på galleriåpning i London i fjor sommer. Foto: Nick Harvey/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Natt til onsdag delte nemlig stjernen et innlegg på Instagram, der hun forteller at hun er blitt mor til en liten gutt som har fått navnet Max Valentine Imbruglia. Babynyheten kommer få måneder etter at 44-åringen avslørte at hun var gravid - men ikke sammen med noen kjæreste.

- Jeg venter mitt første barn denne høsten. For de av dere som kjenner meg, har dette vært noe jeg har ønsket veldig lenge. Det er en velsignelse for meg at dette er mulig ved hjelp av IVF og en sæddonor. Jeg vil ikke si mer om dette offentlig, skrev hun på Instagram da hun avslørte graviditeten i juli, ifølge Daily Mail.

I ettertid er dette Instagram-innlegget tilsynelatende blitt slettet.

STJERNE: På starten av 2000-tallet spilte Natalie Imbruglia i «Johnny English» sammen med blant andre Rowan Atkinson (t.v.). Her er de to sammen på filmpremieren i London i april 2003. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB scanpix
STJERNE: På starten av 2000-tallet spilte Natalie Imbruglia i «Johnny English» sammen med blant andre Rowan Atkinson (t.v.). Her er de to sammen på filmpremieren i London i april 2003. Foto: Alan Davidson/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Babydrøm i flere år

I et intervju med Evening Standard i 2015 ga Imbruglia - som på dette tidspunktet var singel - uttrykk for at hun ønsket å bli mor, og at hun håpet at hun kom til å møte en hun kunne stifte familie med.

Samtidig luftet hun tanken om at hun i fremtiden kunne komme til å bli mor på egenhånd også:

- Jeg håper fremdeles at jeg vil treffe noen. Og ja, jeg vil trolig se på andre muligheter hvis jeg ikke gjør det, men akkurat nå har jeg fortsatt tid. Jeg stresser ikke med det. Jeg lever i øyeblikket. Jeg ville virkelig elske å bli mor. Og det er noe som kommer til å å skje, fastslo hun overfor Evening Standard for fire år siden.

Og nå ser det altså ut til at Natalie Imbruglia valgte å virkelig ta saken i egne hender. I Instagram-innlegget der hun avslører fødselen, legger hun ikke skjul på at det er stort å endelig få oppfylt babydrømmen.

- Velkommen til verden, Max Valentine Imbruglia. Hjertet mitt sprekker, skriver hun, sammen med et blått hjerte og to smilefjes med hjerter rundt.

Ikke alene

Natalie Imbruglia er for øvrig ikke den eneste stjernen som tilsynelatende har valgt å bli mamma på egenhånd.

«Mad Men»-stjernen January Jones (41) fødte sønnen Xander (8) høsten 2011, men har aldri avslørt hvem som er barnefaren. Også Oscar-vinner Sandra Bullock (55) har to barn, sønnen Louis og datteren Laila, som hun har adoptert som alenemor.

Flere kjendiskvinner har også vært åpne om at de har benyttet seg av IVF (in vitro fertilisering, journ.anm.) eller såkalt assistert befruktning. Blant disse finner man Chrissy Teigen (33), som er gift med John Legend (40), og Tyra Banks (45).

Banks snakket åpent om IVF-behandlingene i et intervju med People i 2015, men da hun ble mor til en sønn i januar 2016 skjedde dette ved hjelp av surrogati.

Du kan lese mer om assistert befruktning hos Lommelegen, som også er et nettsted fra Aller Media.

FØDTE PÅ TV: Johanna Grønneberg Mesa gikk på orgasmefødselskurs i håp om å få orgasme da hun fødte. Vis mer

LES OGSÅ: Flyttet fra kona etter 53 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer