Slik oppdaget han sin hemmelige sønn

Arnold Schwarzenegger snakker om sønnen og bruddet fra kona i nytt intervju.

FAR TIL FEM: Arnold Schwarzenegger har fire barn med Maria Shriver og i fjor ble det kjent at han har et utenomekteskapelig barn med hushjelpen. Her med sønnene Patrick og Christopher.  Foto: UPI
FAR TIL FEM: Arnold Schwarzenegger har fire barn med Maria Shriver og i fjor ble det kjent at han har et utenomekteskapelig barn med hushjelpen. Her med sønnene Patrick og Christopher. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nyheten om at «Terminator»-stjernen Arnold Schwarzenegger (65) har en nå 14 år gammel sønn med sin tidligere hushjelp Mildred Baena slo i fjor ned som en bombe i Hollywood.

Kort tid etter røk ekteskapet med hans kone gjennom 25 år, Maria Shriver (56), som Arnold har fire barn med. Actionstjernen har nå skrevet en bok om sitt liv, der det blant annet blir viet mye plass til hans yngste sønn. 

I et nytt intervju med «60 minutes» forklarer Schwarzenegger hvordan han først fikk vite at han var far til hushjelpens barn.

- Da han var seks eller syv år så jeg at han begynte å ligne på meg. Vi diskuterte det aldri, men jeg skjønte det, forteller skuespilleren. 

Fra før hadde Arnold barna Katherine, Christina, Patrick og Christopher med Maria. Da han skjønte at han hadde et barn til, begynte han å gi sin tidligere hushjelp penger, men nekter for at han betalte henne for å være stille. 

- Jeg skjønte at jeg burde ta ansvaret for å ta vare på dem. Jeg ga henne penger, og hun skjønte hva det var til. Mildred er en god person og var ikke ute etter å utnytte meg for penger, sier han.
 

Maria Shriver fikk vite om ektemannens sønn i terapi, og Schwarzenegger har siden uttrykt stor sorg fordi forholdet tok slutt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg påførte Maria enormt mye smerte  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer