Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez:

Slik møttes de

- Kjærlighet ved første blikk.

TØFT ÅR: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez legger et vanskelig år bak seg. Foto: AFP Photo / Sergei Supinsky / NTB
TØFT ÅR: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez legger et vanskelig år bak seg. Foto: AFP Photo / Sergei Supinsky / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den verdenskjente fotballspilleren Cristiano Ronaldo (37) og kjæresten Georgina Rodriguez (28) legger et tøft år bak seg.

I november 2021 kunne paret lykkelig fortelle at de ventet tvillinger, men i april kom dessverre den triste nyheten om at de mistet et barn.

Rodriguez var gravid med en jente og en gutt, men det var kun jenta, som har fått navnet Bella Esmeralda, som overlevde.

Det var fotballstjernen selv som i dyp sorg delte den tunge nyheten på Instagram.

GÅR VIRALT: Norske Niklas Marton har kanskje dukket opp i din feed på TikTok. Han er nemlig oppfinneren bak treningsformen «aktiv planke», og videoene hans er sett av millioner. Video: Rød Løper Vis mer

«Det er med dyp sorg at vi må kunngjøre at vi har mistet vår sønn. Det er den verste følelsen foreldre kan kjenne på. Bare fødselen av datteren vår gir oss styrken til å leve i dette øyeblikket med litt håp og glede», var blant det Ronaldo skrev på Instagram.

Støtter kjæresten

Om ikke annet ser det ut til at paret står sterkt sammen. Nylig gikk blant annet Rodriguez ut mot Portugals trener Fernando Santos etter at fotballspilleren ble plassert på benken fra start under en VM-kamp.

Rodriguez og Ronaldo har vært et par i snart syv år, og førstnevnte har bemerket seg som en god støtte i kjærestens karriere.

Det er imidlertid ikke alle som vet hvordan de møttes tilbake i 2016.

PUPPE-DRAMA: To unge argentiske kvinner får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter sitt nokså risikable stunt under VM-finalen i Qatar. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

I Netflix-serien «Jeg er Georgina» får seerne bli bedre kjent med fotballspillerens utkårede, og her kommer det frem at paret selv beskriver møtet som en ren tilfeldighet. Det skriver VG.

Da Rodriguez var på jobb i Gucci-butikken i Madrid, kom nemlig hennes fremtidige kjæreste - den allerede verdenskjente fotballstjernen - inn dørene.

Noen dager senere møttes de igjen da de var tilstede på samme moteevent.

- Det var kjærlighet ved første blikk, uttalte 28-åringen om møtet, ifølge VG.

Videre i Netflix-serien fortalte Rodriguez at fotballspilleren pleide å hente henne etter endt skift i butikkjobben.

BESTE ØYEBLIKKENE: Det har vært et år med mange spennende, rørende, sjokkerende og morsomme TV-øyeblikk. Her kårer Rød Løper-redaksjonen sine personlige favoritter. Vis mer

– Jeg kom på jobb med buss og dro i en Bugatti, sier hun i serien.

Fem barn

Året etter at forholdet ble kjent, i 2017, ble paret foreldre til datteren Alana Martina (5), og i april til deres nå åtte måneder gamle datter.

I tillegg har 37-åringen også tvillingene Eva Maria og Mateo (5), som han fikk ved hjelp av surrogati.

Han har ogs sønnen Cristiano Jr. (12), hvis mor er ukjent. Ronaldo har imidlertid full foreldrerett over sønnen.

LES OGSÅ: - Det sto om liv og død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer