Alexandra Joner og Runar Vatne:

Slik møttes de

Artisten forteller om første møte med samboeren.

ÅPNER OPP: Alexandra Joner forteller om første gang hun møtte samboer Runar Vatne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER OPP: Alexandra Joner forteller om første gang hun møtte samboer Runar Vatne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Artist og danser Alexandra Joner (32) har vært sammen med investor Runar Vatne (48) i mange år allerede. De møttes for første gang i 2012, og siden har de holdt sammen.

Nå forteller Joner om hvordan de møttes for et tiår siden. Det gjør hun i podkasten «Chit Chat med Helle», som er ledet av Helle Nordby.

Artisten kan blant annet røpe at første gang hun møtte investoren trodde hun at han var en annen.

- Du vet når man tror man har møtt noen før, men så skjønner man ikke helt hvor. Men jeg trodde at det var han som hadde vært med på «Ungkaren» (TV-program, journ.anm.), sier hun i podkasten.

NYTT: Reality Awards ble med Alexandra Joner på en helt vanlig dag, og da kunne hun og Iselin Guttormsen røpe nye TV-planer. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Det første møtet var en fest i anledning Stordalens hotellåpning i Gøteborg, og Vatne sto sammen med noen Joner kjente fra før, så hun forteller at det ble naturlig å gå bort dit. Videre deler hun at kjemien var der fra første stund.

- Hadde det så «lættis»

Joner forteller at hun etter festen forsøkte å google seg frem til navnet på personen hun nettop hadde møtt, og at hun etterhvert skjønte at dette ikke var personen hun hadde sett på TV.

Det stoppet dem imidlertid ikke fra å gå på et ordentlig stevnemøte, i en litt annen setting enn ved første møte - nemlig over en bedre middag.

HUS: Alexandra Joner avslører at hun har kjøpt hus til moren i «Bloggerne». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

32-åringen forteller at hun var fryktelig nervøs, og at hun var redd for at andre møte ikke skulle være like hyggelig som på festen. Det hadde hun imidlertid ingen grunn til å være, for middagen var svært vellykket, kan hun fortelle i podkasten.

- Jeg ble med han hjem og vi satt og pratet hele natten. Det var seriøst bare prating, vi hadde det så «lættis».

Se og Hør har vært i kontakt med Alexandra Joner, som ikke har noen kommentarer til saken.

Tidligere i år ble det kjent at Vatne selger boligen på Frogner, og at paret er i ferd med å bygge en kremvilla til hele 200 millioner kroner like ved Frognerparken.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viser «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

I juni kunne Joner bekrefte overfor Se og Hør at de har kjøpt seg nytt hus og er på flyttefot. Hun ville imidlertid ikke dele for mange detaljer.

- Ja. Det er kjempedeilig å være midt i en sånn flyttefest ... Det er rett og slett dritgøy å pakke ned alt fra et hus der man har bodd i «hundre» år. For en drittjobb! Å flytte er helt galehus synes jeg, sa hun til Se og Hør da.

Alexandra Joner er også ambassadør for Reality Awards, som går av stabelen senere i år, og som arrangeres av Se og Hør.

LES OGSÅ: Om bruddet: - Ikke uovervinnelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer