Slik møtte Rachel Tom-Erik

Rachel Nordtømme og Tom Erik Nilsen gjør ingenting for å svekke romanseryktene...

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Rachel Nordtømme var igjen til stede under  «Skal vi danse» lørdag. Det var også Tom-Erik Nilsen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SAMMEN IGJEN: Rachel Nordtømme var igjen til stede under «Skal vi danse» lørdag. Det var også Tom-Erik Nilsen. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene har gått den siste tiden om en mulig romanse mellom Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme (22) og tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Tom-Erik Nilsen (25).

De to har blant annet blitt observert sammen i salen under innspillingen av TV 2s dansekonkurranse, og er til stede igjen lørdag.

Rachel og Tom Erik har ikke villet verken bekrefte eller avkrefte at de to har innledet et forhold, men letter lørdag på sløret overfor Seher.no med hensyn til hvordan de møttes.

- Vi møttes gjennom Egor. Jeg har blitt veldig god venninne med kjæresten til Egor, Benedicte. Så vi har møttes gjennom dem i «Skal vi danse»

Rachel forklarer samtidig hvorfor hun velger å være til stede i salen, etter at hun røk ut allere i andre program.

- Jeg må jo følge med på vennene mine som jeg liker så godt. Det er veldig artig å følge med og se hvordan de utvikler seg fra uke til uke, sier un til Seher.no.

Hun avslører samtidig at hun gjerne skulle vært med i dansen fremdeles.

- Selvfølgelig klør det litt i beina etter å være på parketten og danse, men det er veldig morsomt å sitte og se på også, sier den sjarmerende friidrett-jenta.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom oss  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer