Synnøve Skarbø:

Slik møtte hun sin nye kjæreste

Kjærligheten blomstrer for den sprudlende programlederen.

IKKE LENGER SINGEL: Synnøve Skarbø er lykkelig forelsket om dagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
IKKE LENGER SINGEL: Synnøve Skarbø er lykkelig forelsket om dagen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kom Synnøve Skarbø (50) med den hyggelig nyheten om at hun hadde funnet kjærligheten igjen.

Avsløringen kom etter at Skarbø hadde vært på ferie i Italia, hvor hun delte flere bilder og oppdateringer fra turen med sine over 60 000 følgere på Instagram.

- Det var en nydelig ferie. (...) Men, jeg reiste jo ikke alene dit. Jeg har fått mange spørsmål på Instagram når jeg har lagt ut bilder av meg selv: «Hvem er det som har tatt bildene?», fortalte hun fnisende i podkasten «Synnøve og Vanessa», som hun har sammen med venninnen Vanessa Rudjord (45), i august.

- Da tenkte jeg at nå er tida moden for å fortelle at jeg reiste dit med en type. Eller en mann. Eller en kavaler, som foreldrene mine ville sagt - hvis navn og identitet skal være ukjent enn så lenge, delte hun videre og sa samtidig at hun synes det hele var flaut og ubehagelig å snakke om.

50-åringen kunne også røpe at hun hadde kjent den mystiske mannen en stund, men identiteten holdt hun likevel hemmelig.

ÅPNER OPP: Da Synnøve Skarbø og programmet hennes «Synnøve rydder opp - Kjendis» besøker Per Sandberg og Bahareh Letnes, viser Sandberg stolt fram undertøysskuffen. Video: Dplay / TVNorge Vis mer

Gamle kjente

Nå letter Skarbø ytterligere på sløret om sin nye kjæreste, men fremdeles uten å avsløre hvem han er.

- Jeg traff han faktisk gjennom podkasten. Han var annonsør helt i begynnelsen av podkasten vår, fortalte Skarbø da hun og Rudjord gjestet God kveld Norge-studioet onsdag, skriver nettstedet.

50-åringen kan også røpe at både hun og den hemmelige kjæresten hennes, som ikke er kjendis, var i forhold da de traff hverandre første gang, men da de begge ble single klaffet det for dem.

- Han møtte oss tilfeldigvis på byen, sa Skarbø videre til God Kveld Norge, og la til at de etter dette gjenopptok kontakten.

SKUFFET: Både Synnøve Skarbø og Santino Mirenna var svært skuffet da Rød Løper snakket med dem etter sendingen lørdag 3. oktober. Vis mer

Vanskelig brudd

Nå blomstrer altså kjærligheten for Synnøve Skarbø igjen etter bruddet med fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes (42) vinteren 2019.

De to hadde da vært et par i ti år og sammen har de datteren Lydia (9).

Skarbø har ikke lagt skjul på at det var tungt å komme seg videre etter at det ble slutt mellom dem.

- Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, innrømmet hun i «Synnøve og Vanessa»-podkasten et halvt år etter at hun ble singel.

LES OGSÅ: - Kona visste ingenting om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer