Isabelle Eriksen:

Slik møtte hun kjæresten

Isabelle Eriksen har holdt kortene tett til brystet.

FORELSKET: Isabelle Eriksen har flere ganger uttalt seg om kjæresten. Først nå røper hun hvordan de møttes. Foto: Privat
FORELSKET: Isabelle Eriksen har flere ganger uttalt seg om kjæresten. Først nå røper hun hvordan de møttes. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunne influenser Isabelle Eriksen (25) avsløre at hun og kjæresten hadde tatt forholdet videre. På spørsmål fra programlederne i Rød løpers-podkast, om de bor sammen, svarte nemlig Eriksen følgende:

- Altså … Ja, vi gjør jo det. Jeg vet ikke, hun gjør jo egentlig det. Hun bor hos meg. Vi sier jo «når kommer du hjem?» og «jeg er hjemme» begge to. Så ja, jeg kan si at vi typ er blitt samboere.

Noe hun imidlertid har holdt for seg selv helt siden det ble kjent at hun hadde fått seg kjæreste, er hvordan hun møtte sin utkårede. Men nå letter hun på sløret.

FORELSKET: Her bekrefter Isabelle Eriksen forholdet på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

Tok initiativ

- Det har jeg faktisk ikke fortalt før. Men det var faktisk jeg som tok initiativet. Det gjør jeg aldri. Jeg har aldri tatt initiativ til noe før, men det måtte jeg med henne. Hun gjorde det ikke, sier hun i podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden», denne uken.

Videre forklarer 25-åringen at hun begynte å kysse dama litt.

- Egentlig må man spørre, men vi hadde gitt hverandre noen blikk og jeg følte det var greit. Hun ble med meg hjem, røper Eriksen videre.

På spørsmål fra Fladen, om hvordan ting utviklet seg etter dette, forklarer influenseren at de begynte å snakke sammen på Snapchat hver dag.

NY KÅK: Isabelle Eriksen hadde fått ny leilighet, og vi besøkte henne! Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

På middag sammen

Overfor Se og Hør forklarer den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren at paret hilste for første gang noen dager før de møttes ordentlig ute på byen.

- Men da bare hilste vi på hverandre, forteller hun, og fortsetter:

- Vi var på en middag sammen før vi dro videre ut på byen og det var da jeg valgte å ta initiativ og det endte med at hun ble med meg hjem.

Ifølge Eriksen har hun fått enormt mange spørsmål om hvordan de møttes og hva som skjedde. Dette har hun ennå ikke fortalt i detaljer. Noe kryptisk avslører hun imidlertid følgende overfor Se og Hør:

KLEINT: Isabelle Eriksen blir satt ut når hun trekker Mads Hansen i Snap-rulett. Vis mer

- Det blir nok en morsom storytime på YouTube-kanalen min, for det er en veldig morsom historie.

Hun forteller også at «det går helt supert» med paret, og at de «utfyller hverandre perfekt».

Overfor Se og Hør opplyser kjæresten via Eriksen at hun ikke har noe å tilføye til saken.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kjæreste-stikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer