Isabelle Eriksen:

Slik møtte hun kjæresten

Isabelle Eriksen har holdt kortene tett til brystet.

FORELSKET: Isabelle Eriksen har flere ganger uttalt seg om kjæresten. Først nå røper hun hvordan de møttes. Foto: Privat
FORELSKET: Isabelle Eriksen har flere ganger uttalt seg om kjæresten. Først nå røper hun hvordan de møttes. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tidligere i år kunne influenser Isabelle Eriksen (25) avsløre at hun og kjæresten hadde tatt forholdet videre. På spørsmål fra programlederne i Rød løpers-podkast, om de bor sammen, svarte nemlig Eriksen følgende:

- Altså … Ja, vi gjør jo det. Jeg vet ikke, hun gjør jo egentlig det. Hun bor hos meg. Vi sier jo «når kommer du hjem?» og «jeg er hjemme» begge to. Så ja, jeg kan si at vi typ er blitt samboere.

Noe hun imidlertid har holdt for seg selv helt siden det ble kjent at hun hadde fått seg kjæreste, er hvordan hun møtte sin utkårede. Men nå letter hun på sløret.

Tok initiativ

- Det har jeg faktisk ikke fortalt før. Men det var faktisk jeg som tok initiativet. Det gjør jeg aldri. Jeg har aldri tatt initiativ til noe før, men det måtte jeg med henne. Hun gjorde det ikke, sier hun i podkasten til Ida Fladen, «Ida med hjertet i hånden», denne uken.

Videre forklarer 25-åringen at hun begynte å kysse dama litt.

- Egentlig må man spørre, men vi hadde gitt hverandre noen blikk og jeg følte det var greit. Hun ble med meg hjem, røper Eriksen videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.