Øyunn Krogh:

Slik møtte hun kjæresten

«Farmen kjendis»-aktuelle Øyunn Krogh letter på sløret om hvordan hun møtte kjæresten.

NYFORELSKET: Selv om paret har vært sammen i noen år, føler Øyunn Krogh seg nærmest nyforelsket igjen etter å ha vært borte fra kjæresten Levi Try for å spille inn «Farmen kjendis». Foto: TV 2.
NYFORELSKET: Selv om paret har vært sammen i noen år, føler Øyunn Krogh seg nærmest nyforelsket igjen etter å ha vært borte fra kjæresten Levi Try for å spille inn «Farmen kjendis». Foto: TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øyunn Krogh (26) ble kjent for det norske folk da hun deltok i TV 2-programmet «Sommerhytta» og vant sammen med kjæresten Levi Try (24). Nå for tiden er hun aktuell i «Farmen kjendis», og hun har allerede rukket å være innblandet i litt dramatikk.

Krogh er også med i den nye sesongen av «Sofa», hvor hun sammen med kjæresten ser på og kommenterer ulike TV-programmer og hendelser.

Forrige uke var den «Farmen kjendis»-aktuelle 26-åringen gjest i podkasten til Iselin Guttormsen (34) med navn «G-punktet». Der lettet hun på sløret om hvordan det ble et par ut av henne og Levi Try.

UBEHAGELIG: Kjendisene har ikke vært lenge på «Farmen»-gården før to søte kaniner må slaktes. «Skikkelig ubehagelig» syntes en av deltakerne. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

Tok kontakt på Instagram

Det hele startet med at Try tok kontakt på Instagram, og spurte rett ut om de kunne møtes for noen øl dagen etter. I podkasten forteller Krogh hvor bra det passet at han kom inn i livet hennes på det tidspunktet.

Hun likte også godt at han var rett på sak, og hun nølte dermed ikke med å si ja til invitasjonen han kom med.

TEMPRATUR: Det blir høy temperatur når familien til «Farmen»-Rob ser på TV-serien «Lykkeland». Video: «Sofa» på TV 2 Vis mer

Overfor Se og Hør utdyper Krogh det slik:

- Jeg hadde vært på ganske mange dater. Etter hvert blir man klar over hva man ikke er på utkikk etter. Han hadde ingenting av det.

- Det er en ting: Om man er på date og den andre personen ikke stiller noen spørsmål, bare snakker om seg selv … For meg betyr det rødt flagg. Der var Levi vanvittig god, alt føltes så gjensidig, begge var så interessert i å bli kjent med hverandre, fortsetter hun.

Krogh forteller også til Se og Hør at Try sendte en fin oppfølgingsmelding senere, hvor han blant annet tok opp noen av de tingene de hadde snakket om. Det fikk han pluss i boken for.

«SOMMERHYTTA»: Øyunn Krogh og Levi Try vant «Sommerhytta», men ikke uten å støte på problemer på veien. Video: TV 2 Vis mer

Tok feil av vindu og dør

Selv om Krogh nå i ettertid ikke er i tvil om at det var en bra første date, var det litt rusk i maskineriet helt i starten.

Hun forteller med innlevelse at Try forsøkte å gå inn et vindu, som han trodde var en dør.

Krogh satt inne på baren og ventet spent på mannen hun skulle møte, hun var spent på hvordan han så ut og hvordan han var.

- Han begynte å dra i et håndtak på det han trodde var døren, men som var et vindu. Han skjønte ikke hvordan han skulle åpne. Deretter viste det seg at baren var veldig høy, og at det nesten kunne se ut som at han ikke rakk opp til baren. Der måtte han også vise frem legitimasjon, forteller Krogh til Se og Hør.

DATING: «Bloggerne»-profil Eveline Karlsen har tidligere ikke vært særlig åpen for å få noen inn i livet sitt. Nå kan hun røpe at det begynner å endre seg. Video: Rød Løper / Celina Morken og TV 2 «Bloggerne». Vis mer

Try kan bekrefte at det var mye som ikke gikk etter planen da de først møttes.

- Det var ganske store startvansker der, sier han innledningsvis når Se og Hør slår på tråden.

- Det begynte med at jeg bestemte hvor vi skulle møtes, som var på Nationaltheatret. Så sjekket jeg mobilen og da hadde hun sendt meg melding om at vi skulle bytte sted, fortsetter han.

Try innså da at han var for sent ute, og at han måtte ta banen til Grønland så fort som mulig.

TILBAKE: De tidligere vinnerne Levi Try og Øyunn Krogh var tilbake på «Sommerhytta», og dette sa de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

- Så da kom jeg jo for sent og var stresset, også gikk jeg rett til vinduet.

Der så han en som ligner på kvinnen han skulle møte for første gang:

- Så da tok jeg tak i det jeg trodde var dørhåndtaket. Det var åpenbart ikke dørhåndtaket, eller i etterkant er det åpenbart, men ikke der og da. Jeg dro og dro - det må ha sett sinnssykt ut.

Etter hvert skjønte han at han hadde tatt feil og innså hvor døren var.

- Det kunne ikke ha startet så mye dårligere! utbryter Try.

RING PÅ FINGEREN: Anna ser lyst på fremtiden sammen med Jone etter «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

Selv kan han ikke huske å ha blitt forespurt legitimasjon i baren, men han innrømmer at han på tidspunktet var ekstremt stresset og at det kan være grunnen til at han ikke husker det. Try stoler i hvert fall på kjærestens versjon om daten.

- Kjekkere og kjekkere, og høyere og høyere

Heldigvis var det bare snakk om litt oppstartsproblemer. Det tok nemlig ikke lang tid før daten snudde til det bedre.

- Så kom han mot meg, og så ble han bare kjekkere og kjekkere, og høyere og høyere, forteller Krogh drømmende i podkasten til Guttormsen.

Derfra ble en øl til åtte, og duoen ble sittende i mange timer og prate. Det ble også flere dates.

SAMMEN I SOFAEN: Paret er nå aktuelle i «Sofa» på TV 2. Foto: TV 2 / Espen Solli
SAMMEN I SOFAEN: Paret er nå aktuelle i «Sofa» på TV 2. Foto: TV 2 / Espen Solli Vis mer

- Men det tok noen måneder før vi bestemte oss for å bli kjærester, forklarer Krogh til Se og Hør, og legger til at de hadde sin første date i 2018 og at de ble sammen i slutten av januar 2019.

- Vi har det veldig bra sammen. Nå er vi på tredje året, så vi får se da - når vi kommer til denne fireårskrisen alle snakker om. Men det lover godt, sier Krogh lattermildt til Se og Hør.

FRI OG FRANK: Trine Rishaug Lium og Trude Rishaug Lium kjent som tvillingene fra «Sommerhytta» nyter singellivet, og røper hvilke TV-konsepter de kunne tenke seg å være med på. Video: Rød løper / Reporter: Sofie Losen / Kamera: Kristian Ridder-Nielsen / Klipp: Christian Fjermeros Vis mer

Sendte henne meldinger hver dag

I podkasten forteller Krogh også at hun nærmest føler seg nyforelsket igjen, etter å ha kommet hjem igjen fra et lengre opphold på «Farmen kjendis»-gården.

At savnet etter kjæresten ble stort under innspillingen av realityprogrammet, er det ingen tvil om.

Try savnet også sin kjære. Han beskriver det som tungt at hun var borte såpass lenge uten at de hadde mulighet til å ringe eller melde hverandre, men han hadde en helt egen metode for å holde ut.

«FØRSTE DATE»: Svein Erik tar utfordringen på strak arm da han får en litt uvanlig forespørsel. Daten hans blir pinlig berørt. Video: Discovery+ Vis mer

I tillegg til at han underveis sendte en SMS til deltakeransvarlig for programmet, for å høre om kjæresten hadde det bra, sendte han også melding til telefonen hennes hver eneste dag under oppholdet.

Disse meldingene fikk Krogh først se da hun kom hjem, og Try kan bekrefte at det var noe hun virkelig satte pris på.

LES OGSÅ: Dorthe Skappel ville trekke seg - stilte ultimatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer