Slik møtte hun kjæresten

Mona Grudt dukket opp med kjæresten på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: I mars i fjor avslørte den tidligere «Miss Universe»-vinneren Mona Grudt (44) at hun hadde funnet lykken med Bjørgvin Thorsteinsson (46).

- Jeg kan bekrefte at Bjørgvin og jeg er et par. Utover det ønsker verken jeg eller han å komme med ytterligere kommentarer, sa Mona Grudt den gang til Bladet.no.

Under TVNorge sin førpremierefest for den kommende sesongen av «4-stjerners middag» torsdag kveld, dukket hun opp hånd-i-hånd med kjæresten på den røde løperen. 

NY KJÆRESTE: Missedronning Mona Grudt har funnet kjærligheten med Bjørgvin Thorsteinsson. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Missedronning Mona Grudt har funnet kjærligheten med Bjørgvin Thorsteinsson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til Seoghør.no fortalte den vakre trønderen at paret har flyttet sammen, og at hun er svært fornøyd med å ha en matkyndig mann i hus. 

- Jeg er ikke så flink til å lage mat, men heldigvis har jeg fått en samboer som er kokk. Han liker jo å lage mat, så da tar jeg heller oppvasken, fortalte hun.

Møttes på jobb

I fjor var det 25 år siden Mona Grudt ble kåret til Miss Universe. Hun giftet seg med Lasse Berre i 1995. De skilte lag i 1999 og har sønnen Oliver (18) sammen.

I 2005 giftet hun seg på nytt med amerikanske Brody Bittrick. De skilte lag etter syv år og fikk døtrene Milla (8) og Bianca (5).

Mona og kjæresten Bjørgvin møttes allerede i løpet av høsten 2014, og etter hvert utviklet forholdet seg til kjærlighet.

- Vi møttes gjennom jobb for ett og et halvt år siden, fortalte Mona til Seoghør.no.

Skjønnhetens nye kjæreste er godt kjent blant stjørdalingene, og var i flere år hotelldirektør ved det som den gang het Rica Hell Hotel. I dag jobber han som direktør i Olavshallen i Trondheim. 

SMELLVAKKER: Mona Grudt ble et kjent fjes etter hun ble kåret til «Miss Universe» i 1990. Foto: NTB scanpix
SMELLVAKKER: Mona Grudt ble et kjent fjes etter hun ble kåret til «Miss Universe» i 1990. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nå er endelig babyen her