OnklP:

Slik møtte han samboeren

- Jeg er kanskje ikke like spennende lenger, men hvem faen bryr seg?

ÅPNER OPP: Pål Tøien, også kjent som OnklP, snakker nå åpent om hvordan han møtte samboeren. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
ÅPNER OPP: Pål Tøien, også kjent som OnklP, snakker nå åpent om hvordan han møtte samboeren. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den norske artisten OnklP, som egentlig heter Pål Tøien (36), har flere ganger de siste årene fått «en ny renessanse». Da han var med på «Hver gang vi møtes» var det utvilsomt mange som fikk et nytt inntrykk av rapperen, som frem til da muligens «bare» virket tøff og mystisk.

At han åpnet seg om sine egne erfaringer og indre følelsesliv i beste sendetid bidro derimot til å bygge ned fordommene, og han fikk brått et nytt lass med fans.

Det samme kan sies om deltakelsen hans i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» tidligere i år. Den gang fortalte han til Se og Hør at tilbakemeldingene hadde vært «over all forventning», og at det var artig å plutselig ha en skokk med nye fans.

Den nye populariteten er en av grunnene til at han i helgen har vært på forsiden av Dagbladet Magasinet. I det ærlige intervjuet snakker artisten blant annet om sitt tidligere rusmisbruk, og hvordan det har vært for ham å «betale en pris for all moroa».

- Happy

Han er dessuten også svært åpen om sitt privatliv, og snakker blant annet om kjærligheten han føler for samboeren Helen Horst. Han kan blant annet avsløre hvordan de to møttes i sin tid.

- Vi traff hverandre rundt på de kule stedene i Oslo, og det var av og på i flere år, he, he, før det ble oss. Jeg er happy når jeg våkner ved siden av henne, og det er ikke stort mer som skal til for å måle lykke for meg, sier han til Magasinet.

View this post on Instagram

God Pinse!! #homesweethome <3

A post shared by Pål Tøien (@onklp) on

Han kan også legge til at han tror han har blitt en bedre person av all kjærligheten. I oktober 2017 fikk Tøien og samboeren datteren Amanda, som snart fyller tre år. Han har ved flere anledninger snakket varmt om sin nye tilværelse som småbarnsfar, og om at han prøver å tilbringe så mye tid med henne som mulig.

DOBBEL-EXIT: To deltakere måtte forlate «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» under torsdagens episode. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Han forteller at han ikke lenger vil kaste bort tid og penger på byen, og at han blir mer tilfreds av å henge med datteren, stelle i hagen og å se på tv.

Til Magasinet oppsummerer han slik:

- POSITIVITET: Artisten forteller at han gjerne ser på datteren sin når de mørke tankene truer. Det hjelper. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
- POSITIVITET: Artisten forteller at han gjerne ser på datteren sin når de mørke tankene truer. Det hjelper. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Jeg er kanskje ikke like spennende lenger, men hvem faen bryr seg?

Det er ingen hemmelighet at artisten har hatt sitt å stri med. Låten «Styggen på ryggen» var på mange måter en slags offentliggjøring av disse følelsene. I intervjuet brukes låten som referansepunkt for de vonde følelsene flere ganger.

Derfor mener artisten at det er fint at han nå har en familie hjemme. Da lysner det når de tunge tankene kommer.

- Da ser jeg på datteren min. Jeg vet jo at det stort sett ligger i meg selv. Er jeg mørk til sinns prøver jeg å omgi meg med så mye positivitet jeg klarer, sier han til Magasinet.

- Stolt

Som nevnt innledningsvis, var Tøien å se i vårens sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Han var den tredje deltakeren til å måtte forlate konkurransen, noe han syntes var «litt dritt». Samtidig mente han at det skulle bli deilig å komme hjem til datteren sin.

- Tilbakemeldingene har vært over all forventning, det er så utrolig positivt over hele fjøla. Jeg sitter jo plutselig med en følelse av å svikte mine nye fans, nå som reisen er slutt. Men jeg er meget fornøyd med å holde ut så lenge, sa han til Se og Hør.

Tøien trodde også at moren, avdøde Tove, hadde vært fornøyd med innsatsen hans. I sin introduksjonsvideo i serien snakket han åpent om at han fortsatt sørger over tapet av henne i fjor, og at han gjerne skulle vist serien til moren. Til Se og Hør fortalte han at dette fortsatt var gjeldende.

- Jeg er ganske sikker på at mamma hadde digget å følge med på «71», og jeg vet hun hadde elsket å se meg i en friluft-setting som dette, sa han, og fortsatte:

- Men etter ukevis på tur som det her, var det vanskelig å snakke om mamma uten at følelsene tok overhånd, sa artisten.

LES OGSÅ: Hollywood-paret skilles etter ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer