Mayoo Indiran:

Slik møtte han kjæresten

Mayoo Indiran letter på sløret om forholdet til kjæresten.

KJÆRESTER: Mayoo Indiran avslører hvordan han og kjæresten Therese Sivertsen møtte hverandre. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRESTER: Mayoo Indiran avslører hvordan han og kjæresten Therese Sivertsen møtte hverandre. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

TV-profil Mayoo Indiran (31) ble først et kjent ansikt da han dukket opp i den skandaleombruste realityserien «Paradise Hotel». Siden den gang har han også vært å se i TV 2-programmene «Sofa» og «Kompani Lauritzen».

Den folkekjære 31-åringen er ikke fremmed for å være åpen om en rekke temaer, og har tidligere blant annet åpnet seg om forholdet til kjæresten Therese Sivertsen (26).

Onsdag gjester han Ida Fladens (36) podkast «Ida med hjertet i hånden». Der forteller Indiran ytterligere om forholdet og avslører hvordan de møttes.

«KOMPANI LAURITZEN»: Mayoo Indiran forteller om ukas dimmekamp. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Innstilt på å være singel

Innledningsvis starter Indiran med å fortelle at kjærligheten blomstrer mellom han og kjæresten, og legger ikke skjul på at han har det svært bra om dagen.

Det var i anledning premierefesten til «Kompani Lauritzen» i mars, at han viste frem sin utkårede på rød løper for første gang. Det vi riktignok ikke vet er hvordan de egentlig møttes. På spørsmål fra Fladen om akkurat det, svarer han følgende:

- Jeg og Therese møttes gjennom en felles venninne av oss som jeg møtte gjennom trening. Vi var først venner og hang bare sammen, men så begynte vi å finne på ting. Så gjorde vi det flere og flere ganger, og da begynte vi å tenke på at det kanskje var noe mer mellom oss, sier Indiran.

STOLT KJÆRESTE: «Kompani Lauritzen»-aktuelle Mayoo Indiran tok med seg kjæresten da han dukket opp på premierefest. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch Vis mer

Selv om «Kompani»-profilen egentlig hadde bestemt seg for å være singel i tiden fremover, ble det derimot ikke slik da han møtte Sivertsen.

- Jeg var veldig innstilt på at jeg ikke skulle ha kjæreste, fordi jeg vet at det å ha en kjæreste som ikke heier på meg, ville være et lite smart valg av meg, siden jeg nå skal ha den reisen jeg skal ha. Jeg visste jo hva som ventet av prosjekter og jobber og alt mulig rart. Så jeg skulle egentlig ikke ha noe kjæreste, forteller han.

Han utelukket imidlertid ingenting, og forklarer at han var åpen for alt, siden livet er uforutsigbart.

Se og Hør har vært i kontakt med Mayoo Indiran, som ikke har noen ytterligere kommentar til saken.

- Sterkt bånd

Videre i podkasten røper Indiran hva som gjorde at han gikk fra å bare se på Sivertsen som en venn, til en potensiell kjæreste.

- Vi har bare så god connection. Hun jobber med meg, får meg til å utvikle meg og utfordrer meg som en kjæreste i livet generelt. Det er noe jeg virkelig trenger. Det gjelder mange områder, både karrieremessig og som et menneske. Vi lærer noe fra hverandre og det gjør båndet mellom oss så sterkt. Hun minner meg om bestekompisen min Abu, de er veldig like.

RØRENDE: Mayoo Indiran får trøst av Dag Otto Lauritzen etter å ha gjennomført tårnhopp. Reporter: Celina Morken: Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

31-åringen sier at han aldri har opplevd lignende støtte fra en person tidligere, og påpeker at det er noe han elsker å føle på.

På spørsmål om hva kjæresten har lært han, legger han vekt på spesielt to ting. Nemlig viktigheten ved å stole på seg selv og ikke minst forstå sin egen verdi.

I episoden forteller Indiran at han flere ganger har tenkt at han måtte skjerpe seg og bli et bedre og snillere menneske. I ettertid har han skjønt at han har vært for streng mot seg selv, spesielt etter å ha snakket med kjæresten som ser ting fra et annet persektiv.

LES OGSÅ: - Jeg ringte fanatisk flere ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer