Jonas-brødrene:

Slik møtte de konene sine

- En dag sendte han meg en melding, helt ut av det blå.

SUKSESS: The Jonas Brothers, bestående av Nick, Kevin og Joe Jonas, har oppnådd stor suksess som artister. Også på privaten har de lykkes. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: The Jonas Brothers, bestående av Nick, Kevin og Joe Jonas, har oppnådd stor suksess som artister. Også på privaten har de lykkes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Midten og slutten av 2000-tallet var en slags ny renessanse for boybands, og det dukket stadig opp unge kjekkaser som sang seg inn i ungpikehjerter verden over.

De fleste av dem har gått fra hverandre med årene, men nylig bestemte et av bandene seg for å slå seg sammen igjen. At de i tillegg er brødre, gjorde trolig prosessen enklere. The Jonas Brothers, Jonas-brødrene, består av brødrene Kevin (31), Joe (29) og Nick Jonas (26).

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» kunngjorde comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

Mens de to yngste brødrene gikk videre til suksessfulle solokarrierer etter at gruppen gikk fra hverandre i 2013, valgte eldstemann Kevin å trekke seg tilbake fra rampelyset. Han ble gründer, og har blant annet lansert appen «Yood», som ifølge Business Insider er en matbestillingsapp.

Når de nå har bestemt seg for å gjenforenes for gamle dagers skyld, er de alle tre fortsatt kjente navn. Likevel kan det hevdes at de nå nærmest er mer kjent for sine privatliv enn for musikken sin.

COMEBACK: Jonas-brødrene er sammen på scenen igjen etter en pause på seks år. Her på Wembley Stadium. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: Jonas-brødrene er sammen på scenen igjen etter en pause på seks år. Her på Wembley Stadium. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Alle de tre brødrene har nemlig slått seg ned med sine respektive partnere, som også naturlig nok er offentlige personer. Veien mot kjærligheten har derimot ikke vært like enkel for alle.

Førstemann ut

Den av Jonas-brødrene vi kanskje hører aller minst om, er Kevin, som er sammen med Danielle Jonas (32). De to har kjent hverandre helt siden 2007, da de tilfeldigvis møttes på Bahamas.

På den tiden hadde Kevin akkurat signert ny platekontrakt med brødrene, og trioen forberedte seg på å gi ut sitt andre album. Danielle, som jobbet som frisør, hadde angivelig aldri hadde hørt om boybandet da hun brått sto ansikt til ansikt med et av medlemmene.

Søt musikk oppsto senere det året, og i 2009 forlovet de seg - da artisten fløy til New Jersey og gikk ned på kne. Samme år ble duoen erklært mann og kone.

FØRST UT: Kevin Jonas er den eldste i søskenflokken, og det var han som giftet seg først. Ekteparet har to barn. Foto: NTB Scanpix
FØRST UT: Kevin Jonas er den eldste i søskenflokken, og det var han som giftet seg først. Ekteparet har to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kevin er ansett som den mest anonyme Jonas-broren, og har ikke hatt et like offentlig og innholdsrikt datingliv som brødrene. For han ble det full klaff med Danielle, og i 2012 fikk fansen et gledelig gjensyn med ham, da ekteparet fikk sin egen realityserie, «Married to Jonas». Der fulgte tv-kameraene livet deres gjennom to sesonger over to år.

I februar 2014 ble paret foreldre for første gang, da datteren Alena (5) kom til verden. To år senere ble familien utvidet, da de fikk datteren Valentina (2).

Vegas-bryllup

Den mellomste Jonas-broren, Joe Jonas (29), har uten tvil hatt et mye mer offentlig kjærlighetsliv enn storebror Kevin. Han har vært sammen med flere profilerte kjendiskvinner, som Taylor Swift (29), Camilla Belle (32), Demi Lovato (26), Ashley Greene (32) og Gigi Hadid (24).

I 2016 møtte han derimot kvinnen i sitt liv, «Game of Thrones»-stjerna Sophie Turner (23). Ifølge Harpers Bazaar møttes de to etter å ha funnet tonen på sosiale medier.

- Vi fulgte hverandre på Instagram, og en dag sendte han meg en melding, helt ut av det blå, har Turner fortalt til magasinet.

I desember samme år ble forholdet deres offentlig, og et snaut år senere ble duoen forlovet. Etter planen skulle de gifte seg i sommer, men i begynnelsen av mai overrasket stjerneparet «alle», da de gikk til alters og ga hverandre sitt ja i Las Vegas.

OVERRASKET: Begge var å se på Billboard Music Awards natt til torsdag, men det var det som skjedde etter uttelingen som nå overrasker fansen. Joe Jonas og Sophie Turner bestemte seg nemlig for å gifte seg i Las Vegas. Video: CNN Vis mer

Oppladningen til bryllupet skal derimot ikke ha gått helt knirkefritt. Dagen før ekteparet gikk til alters, fikk de panikk.

Slo opp i 24 timer

I et åpenhjertig intervju med The Times, der Turner blant annet snakket ærlig om vansker rundt sin mentale helse, innrømmet 23-åringen nemlig at hun og Jonas slo opp dagen før bryllupet fant sted.

- Det var den verste dagen i livet vårt, fortalte Turner, og la til:

OVERRASKET: Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg i Las Vegas i mai. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET: Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg i Las Vegas i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- På et tidspunkt fikk vi begge kalde føtter. Men 24 timer senere sa vi begge: «Bare glem det».

Dermed endte det som kjent med et bryllup, som ble delt med resten av verden gjennom en livesending på DJ-en Diplo (40) sin Instagram-profil.

«Skal bare innom dette bryllupet en rask tur», skrev Diplo under en av de mange videoenesnuttene han delte.

Etter at paret hadde gitt hverandre sitt ja, ble låta «Viva Las Vegas» spilt.

- Dømte boka etter omslaget

Nick Jonas (26) giftet seg i 2018 med den ti år eldre skuespilleren Priyanka Chopra (36). Paret ble introdusert for hverandre gjennom felles venner i 2016, og etter å ha møttes på Oscar-utdelingen samme år, begynte samtalen å flyte.

MANN OG KONE: Nick Jonas og Priyanka Chopras virvelvindromanse førte til et storslått bryllup i desember i fjor. Her er duoen avbildet sammen under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Nick Jonas og Priyanka Chopras virvelvindromanse førte til et storslått bryllup i desember i fjor. Her er duoen avbildet sammen under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men skal vi tro kona, var det slett ikke et forhold hun så for seg da hun møtte sin fremtidige ektemann. Mens Jonas har forklart at han ble «fullstendig bergtatt» av Chopra, var det dessverre ikke gjensidig.

- Jeg trodde aldri at dette skulle utvikle seg til å bli slik det har gjort, og det er kanskje min feil. Jeg dømte boka etter omslaget, uttalte hun under Women in the World Summit i New York i april i år.

Men likevel utviklet forholdet seg, og det raskt. Etter at det ble kjent at de to datet i mai i fjor, tok det bare tre måneder før de var forlovet. Syv måneder senere ble de erklært mann og kone. Til tross for at kjærligheten mellom dem blomstrer, har de opplevd flere fordommer fra utenforstående.

- Folk ga oss mye dritt

I et intervju med magasinet InStyle fortalte Chopra i juni at mange har hengt seg opp i aldersforskjellen mellom dem.

- Folk ga oss mye dritt og gjør det fremdeles. Jeg synes det er ganske utrolig at ingen bryr seg når mannen er eldre. Det liker faktisk folk, sa hun.

Mange mener også de gikk for fort frem, noe stjerneparet virkelig fikk merke - da en artikkel med tittelen «Er Priyanka Chopra og Nick Jonas' kjærlighet ekte?» ble publisert. I denne saken ble skuespilleren blant annet omtalt som en «global scam artist» av journalisten.

View this post on Instagram

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Til InStyle fortalte «Baywatch»-stjerna at familiene deres var raskt ute med å forsvare dem på sosiale medier, men selv nektet hun å kommentere artikkelen.

Artikkelen ble senere redigert, og journalisten rettet en unnskyldning til det nygifte paret. Chopra valgte fortsatt å ikke gi saken oppmerksomhet.

- Å kommentere noe så dumt, betyr i bunn og grunn at det blir viktig fordi man har gitt det viktighet. Mange folk forstår ikke denne tankegangen.

LES OGSÅ: Gikk ned på kne første gang han møtte kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer