Jonas-brødrene:

Slik møtte de konene sine

- En dag sendte han meg en melding, helt ut av det blå.

SUKSESS: The Jonas Brothers, bestående av Nick, Kevin og Joe Jonas, har oppnådd stor suksess som artister. Også på privaten har de lykkes. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: The Jonas Brothers, bestående av Nick, Kevin og Joe Jonas, har oppnådd stor suksess som artister. Også på privaten har de lykkes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Midten og slutten av 2000-tallet var en slags ny renessanse for boybands, og det dukket stadig opp unge kjekkaser som sang seg inn i ungpikehjerter verden over.

De fleste av dem har gått fra hverandre med årene, men nylig bestemte et av bandene seg for å slå seg sammen igjen. At de i tillegg er brødre, gjorde trolig prosessen enklere. The Jonas Brothers, Jonas-brødrene, består av brødrene Kevin (31), Joe (29) og Nick Jonas (26).

Mens de to yngste brødrene gikk videre til suksessfulle solokarrierer etter at gruppen gikk fra hverandre i 2013, valgte eldstemann Kevin å trekke seg tilbake fra rampelyset. Han ble gründer, og har blant annet lansert appen «Yood», som ifølge Business Insider er en matbestillingsapp.

Når de nå har bestemt seg for å gjenforenes for gamle dagers skyld, er de alle tre fortsatt kjente navn. Likevel kan det hevdes at de nå nærmest er mer kjent for sine privatliv enn for musikken sin.

Alle de tre brødrene har nemlig slått seg ned med sine respektive partnere, som også naturlig nok er offentlige personer. Veien mot kjærligheten har derimot ikke vært like enkel for alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer