OLE OG JENTENE: I Mesternes mester ble Ole Klemetsen kompis med den tidligere skiløperen Hilde G. Pedersen og håndballspilleren Cathrine Roll-Matthiesen. Foto: NRK
OLE OG JENTENE: I Mesternes mester ble Ole Klemetsen kompis med den tidligere skiløperen Hilde G. Pedersen og håndballspilleren Cathrine Roll-Matthiesen. Foto: NRK Vis mer

Slik mistet Ole fingeren

Måtte amputere etter ublidt møte med vesketyv.

Publisert
SEHER.NO: I 1997 fikk bokseren Ole Klemetsen (37) et ublidt møte med en frekk vesketyv med dårlig hygiene.

Ole var på treningsleir i Spania og skulle være gentleman og hjelpe en dame i nød. Det endte i et basketak og tyven fikk seg en på tygga.

- Det viste seg at jeg traff en tann og fikk et kutt som endte med bakterieinfeksjon. Han hadde nok ikke pusset tennene på en stund, sier Ole til Seher.no.

Hissige streptokokkbakterier satte seg i venstre langfinger, og etter fem ukers sykehusopphold valgte Ole å amputere fingeren for raskest mulig å kunne fortsette boksinga.

- Heldigvis i boksesammenheng, gitarspill og livet ellers har det fungert bra, forteller Ole.

Ole Klemetsen var proffbokser fra 1992 til 2001. "Ole Lukkøye" hadde 45 seire og 6 tap, og var kjent som knockout-kongen. Han kan skilte med to VM-titler ot ett europamesterskap som proff.

I NRKs reality-konkurranse "Mesternes mester" kunne over en million seere se at han valgte å trekke seg da han fikk beskjed om at faren John Klemetsen hadde gått bort.

I "Mesternes mester" deltar Berit Aunli (langrenn), Cathrine Roll-Matthiesen (håndball), Cecilie Brinck Rygel (dans), Dag Otto Lauritzen (sykkel), Gøran Sørloth (fotball), Hilde Gjermundshaug Pedersen (langrenn), Ole Klemetsen (boksing), Ove Aunli (langrenn) og Stian Grimseth (vektløfting). Tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen er programleder.

Hittil har Cecilie Brinck Rygel, Berit Aunli, Ove Aunli og Ole Klemetsen måttet forlate konkurransen. Hvem som ryker ut i neste episode, ser du på NRK1 neste fredag kl 19.55.

LES OGSÅ: - Vi ble dømt nord og ned
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer