- Slik mistet jeg 30 kilo

Sangerinnen vil være et sunt forbilde for sønnen.

- DET HANDLER OM å HOLDE FOKUSET: Jennifer Hudson mener det viktigste når man skal miste vekt er å ikke slanke seg, men å forandre sin livsstil. Foto: All Over Press
- DET HANDLER OM å HOLDE FOKUSET: Jennifer Hudson mener det viktigste når man skal miste vekt er å ikke slanke seg, men å forandre sin livsstil. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Dreamgirls»-stjernen Jennifer Hudson (28) har mistet 30 kilo siden hun fødte sin sønn David Daniel Jr. for snart et år siden.

- Jeg var veldig komfortabel med meg selv før jeg slanket meg. Men nå har jeg et barn, og jeg vil være et godt forbilde for ham. Derfor mener jeg at det er viktig og ta sunne og helsemessige riktige valg i livet, sier Hudson til «Good Morning America»

Hun avslører også at et viktigste når man skal gå ned i vekt, er å holde fokuset klart hele tiden.

- For meg er det en livsstils-endring, ikke en diett eller en slankekur. Jeg slanker meg egentlig aldri. Det jeg gjør er at jeg står opp om morgenen og bestemmer meg for å jobbe hardt hver dag. Det handler om å spise rett, og å holde fokuset. Du må gjennomføre det du har bestemt deg for.

Hudson har nå blitt talskvinne for det amerikanske slankeselskapet «Weight Watchers», og med det følger hun i fotsporene til flere kjente personen som inkluderer blant annet Jenny McCarthy og Sarah Ferguson.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Jennifer Hudson er gravid