Slik mistet hun babyvekten

- Det er vanskelig å tro at Penelope Cruz var gravid for bare fire måneder siden.

FØR/GRAVID/ETTER: Bildet til venstre er tatt før graviditeten. Bildet til høyre er tatt nylig. Det tok ikke lang tid før Penelope Cruz kvittet seg med kiloene etter fødselen. Foto: All Over Press
FØR/GRAVID/ETTER: Bildet til venstre er tatt før graviditeten. Bildet til høyre er tatt nylig. Det tok ikke lang tid før Penelope Cruz kvittet seg med kiloene etter fødselen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I januar ble skuespilleren Penelope Cruz (37) mamma, da hun fikk sønnen Leo. Det tok bare litt over en måned før hun viste seg fram på den røde løperen, tilsynelatende i toppform.

Nå avslører hun hvordan hun klarte å miste babyvekten på så kort tid som hun gjorde.

- Jeg elsker ballett. Jeg synes det er ganske kjedelig å trene i et treningsstudio, fordi jeg er vant til å danse. Ballett er veldig vanskelig, men mye morsommere, sier hun til The Daily Mirror.


Skjønnheten som er gift med Javier Bardem høster komplimenter for kroppen sin etter at hun ble mamma.

«Det er vanskelig å tro at hun var gravid for bare fire måneder siden.», skriver nettstedet UsMagazine.com.

Cruz forteller at hun følger en streng diett, og spiser stort sett det hun har lyst på.

- Jeg elsker spansk mat. Jeg spiser stort sett mat fra middelhavslandene, som er veldig god mat. Jeg spiser en del, men prøver å spise sunt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik så hun ut 37 dager etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer