Jessica Simpson:

Slik mistet hun 45 kilo etter fødselen

Simpsons personlige trener røper hvordan stjernen kom seg tilbake i form - uten ekstreme tiltak.

VEKTTAP: Jessica Simpson viste seg i New York denne uken etter at hun delte sjokkerende bilde av seg selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix
VEKTTAP: Jessica Simpson viste seg i New York denne uken etter at hun delte sjokkerende bilde av seg selv på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nylig delte Jessica Simpson (39) bilder av sin enorme forandring etter fødselen av sitt tredje barn i mars. I løpet av det siste halvåret har artisten nemlig rast ned 45 kilo, noe som har fått internett til å koke de siste dagene.

Nå blir artisten hyllet for vektnedgangen sin på Instagram, og nå deler hennes personlige trener detaljer om hvordan stjernen gikk fra å være 108 kilo til å bortimot «halvere» vekten sin.

- Jeg er stolt

Simpson deler flittig bilder av familielivet på Instagram, sammen med et par selfies her og der, selv om det er mer sjelden vare. Den siste uken har 39-åringen imidlertid delt en rekke bilder av seg selv i helfigur med fansen.

Etter at artisten tidligere denne uken delte bilder av sin egen vektnedgang, ser hun nå ut til å ha blitt klar for å dele mer av seg selv med verden igjen.

- Seks måneder, 45 kilo ned (Ja, jeg veide 108 kilo). Dette blir min første reise vekk fra Birdie Mae, og det er følsomt på mange måter, men jeg er stolt over at jeg føler meg som meg selv igjen. Selv når noe føltes umulig, bestemte jeg meg for å jobbe hardere, skriver hun under Instagram-innlegget som har fått en massiv respons.

Ingen ekstrem diett

Simpsons personlige trener Harley Pasternak (45) forteller til E! News at han i samråd med hennes lege nøye planla hvordan hun kunne komme inn i vaner som kunne hjelpe henne å nå seksmånedersmålet.

- Det måtte handle om mer enn å bare komme tilbake fra babyvekten, også om hvordan man skal holde vekten i ettertid. Det er hvorfor vi ikke er store fans av noen ekstrem diett eller radikale former for trening, forklarer Pasternak.

Simpson og Pasternak har visstnok kjent hverandre i 12 år, og han hjalp henne tilbake til hverdagen også etter de to første svangerskapene, ifølge E! News.

Vis mer

Skal vi tro Pasternak gikk de rolig og forsiktig frem, og Simpsons trening handlet om å gå 14 000 skritt daglig. Men å komme seg dit var en gradvis prosess.

Først og fremst ventet de på at kroppen hennes skulle komme seg ordentlig etter fødselen, før de startet med 6000 skritt daglig. Samtidig hjalp han hjalp henne med å erstatte noen matvarer med sunnere alternativer. Det var derimot ikke Pasternaks intensjon å fjerne alle godsaker fra livet hennes, men heller å tilføye tilstrekkelig med protein og grønnsaker, forteller han til E! News.

VISTE SEG: Det var en selvsikker Jessica Simpson som viste seg fram i en tettsittende kjole i New York tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
VISTE SEG: Det var en selvsikker Jessica Simpson som viste seg fram i en tettsittende kjole i New York tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han legger imidlertid til at Simpson ikke fikk ha noen såkalte «cheat-days» hvor hun fritt kunne spise hva hun ville, slik mange ofte har i helgene.

- Du trenger ikke presse alle unnskyldningene inn i én dag. Det pleier å bli litt ekstremt om du gjør det, sier han, og forklarer at Simpson heller fordelte noen usunne måltider utover uka.

Rask gange

Selv om det ble gjort endringer i matveien, ønsket ikke den personlige treneren å presse popstjernen for mye fysisk. Nettopp derfor var vanlig til rask gange en stor del av treningen.

Han forteller at Simpson blant annet gikk på tredemølle når hun så på TV, og at hun innførte daglige turer med familien.

Etter en god stund, når kroppen hennes hadde fått tid til å venne seg til den nye livsstilen, begynte Simpson med enkle styrkeøkter hvor intensiteten gradvis ble økt.

Vis mer

Pasternak legger fokus på hvordan Simpson virkelig har holdt seg til sin nye livsstil, og hvordan den ikke bare har påvirket henne, men også barna positivt.

- Hun føler seg slik som hun var før hun fikk barn. Med kontroll på alt, og hun har fått en god innstilling hvor hun ikke havner i en indre strid med seg selv hvis hun ikke spiser perfekt hver dag. Det er et veldig bra perspektiv, understreker han overfor E! News.

LES OGSÅ: - Fantastisk vakker i hvit kjole med slør

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer