ET RESULTAT AV BEINHARD DANSING: Kelly Osbournes dramatisk vekttap kommer som følge av beinhard dansing. Foto: All Over Press
ET RESULTAT AV BEINHARD DANSING: Kelly Osbournes dramatisk vekttap kommer som følge av beinhard dansing. Foto: All Over PressVis mer

Slik mistet hun 13 kilo

Reality-stjernen avslører hvordan hun mistet de overflødige kiloene.

SEHER.NO: Ozzy og Sharon Osbournes datter Kelly, har forvandlet seg fra en lubben tenåring til en slank ung dame.

Før hadde Kelly valpefett, bollekinn og runde lår, men nå har hun angivelig mistet hele 13 kilo, og rock-arvingen ser bedre ut enn noensinne.

Grunnen til det dramatiske vekttapet er ifølge Kelly ikke anoreksi eller andre drastiske dietter. Hennes spede kropp kommer rett og slett som et resultat av beinhard dansing.
 
- Jeg har prøvd så mange slankekurer som aldri fungerte, men alt jeg trengte var dans, sier hun til det britiske magasinet Closer.

Kelly deltok i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse", "Dancing with the Stars". Konkurransen sikret henne en flott tredje plass, en flott kropp, og en håndfull nye, gode spisevaner.

- Jeg har fullstendig endret mine spisevaner siden jeg var med i "Dancing with the Stars". Et triks jeg har lært er å spise bare et lite måltid, som verken inneholder karbohydrater eller sukker, før jeg legger meg. Det holder i gang forbrenningen sier Osbourne til Life & Style.

- De kloke sier at man aldri skal spise like før man legger jeg, men jeg har funnet ut at en liten snack virkelig hjelper. Bare et halvt eple eller noe sånt.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Hun elsker sin nye kropp