Slik mistet han nesten 40 kilo

Plutselig var den overvektige Oscar-vinneren supertynn.

TOK TAK: Forest Whitaker bestemte seg for å gå ned i vekt. Nå er han 36,3 kilo lettere enn da han fikk Oscar for «The Last King of Scotland». Foto: All Over Press
TOK TAK: Forest Whitaker bestemte seg for å gå ned i vekt. Nå er han 36,3 kilo lettere enn da han fikk Oscar for «The Last King of Scotland». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Oscar-vinner Forest Whitaker (48) har gått ned smått fantastiske 36,3 kilo etter at han ble vegetarianer for tre år siden. «The Last King of Scotland»-stjernen var ifølge Contactmusic nødt til å gå opp kraftig for sin rolle som den ugandiske diktatoren Idi Amin i filmen, som kom i 2006.

Året etter bestemte han seg for å gi opp kjøttspisingen. Alt for å komme tilbake i toppform.

Whitaker har blitt mye tynnere takket være et nytt treningsregime, samt sitt sunne kosthold. Nå bra har det fungert, at han til og med vurderte å kutte ut meieriprodukter, skriver nettstedet.

- Forest blir 49 år i juli, og hadde mye overflødig fett rundt magen. Han vurderer å bli veganer, men for øyeblikket holder det for ham å holde seg unna kjøtt, sier en kilde nær Whitaker til National Enquirer.

Skuespilleren avslørte at han hadde tatt til seg en vegetardiett i 2007, da han var med på en reklame for dyrevernorganisasjonen PETA.

- Man kan bestemme seg for å bli vegetarianer for å få en bedre helse, for et bedre miljø - eller du kan gjøre som meg og bare bestemme seg for at man ikke vil spise mer kjøtt, sa han i reklamen den gang.

Mens vegetarianere ikke spiser kjøtt, tar veganere alt enda et skritt videre - ved ikke å spise egg, meieriprodukter eller noen andre produkter som i det hele tatt stammer fra dyr.


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Se, så tynn hun har blitt