Kit Harington:

Slik mistet «Game of Thrones»-stjernen jomfrudommen

- Jeg var nok for ung.

Slik mistet «Game of Thrones»-stjernen jomfrudommen
Publisert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Kit Harington (30) har blitt verdensberømt for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

I et åpenhjertig intervju letter kjekkasen på sløret om sex-livet sitt, og overrasker fansen med å dele detaljer om hvordan han som ung mistet jomfrudommen.

I den populære TV-serien var det Ygritte, spilt av Kits nåværende kjæreste, Rose Leslie (29), som forførte Snow i en hule og stjal dyden hans.

I virkeligheten skjedde det ganske annerledes.

- Min opplevelse var ikke så ukonvensjonell som i en hule. Det var en typisk tenårings-ting. Det skjedde på en fest, og jeg var nok for ung, avslører han til Elle, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

BARSK TYPE: Her er Kit som rollefiguren sin Jon Snow. Jenter verden over blir mo i knærne bare de hører dette navnet. Foto: NTB Scanpix.
BARSK TYPE: Her er Kit som rollefiguren sin Jon Snow. Jenter verden over blir mo i knærne bare de hører dette navnet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg tror jenta og jeg bare hadde lyst til å gjøre det. Enten så venter man og gjør det på den riktige måten eller så er man ung og bestemmer seg for å få det overstått.

På spørsmål om han var 13 år, avslører den vanligvis så private Hollywood-stjernen følgende:

- Nei, men det var ikke langt unna.

Kit Harington og Rose Leslie har vært i av-og-på forhold siden de spilte mot hverandre på TV-skjermen i 2012.

I fjor vår innrømmet 30-åringen at han forelsket seg i Rose under sesong to da de spilte inn serien på Island.

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E!News.

Her poserer Kit og Rose sammen på den røde løperen under Laurence Olivier Awards i London i april i fjor. Foto: NTB Scanpix.
Her poserer Kit og Rose sammen på den røde løperen under Laurence Olivier Awards i London i april i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Pharrell Williams avslørte trippel babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer