TYNN: Victoria Beckhams diett er neppe sunn, men den ser ut til å funke... Foto: All Over Press
TYNN: Victoria Beckhams diett er neppe sunn, men den ser ut til å funke... Foto: All Over PressVis mer

Slik mistet de babyfettet

Kjendismødrene vet å finne formen raskt etter svangerskapet. Slik gjør de det!

SEHER.NO: Babyer er årets Balenciaga-veske i Hollywood - altså den tingen alle vil bli sett med på armen. Men et kostbart veskekjøp endrer bare størrelsen på lommeboken - det å sette et barn til verden kan i tillegg føre til store forandringer på kroppen.


Likevel finner kjendismødrene tilbake til sine slanke figurer i rekordfart etter fødselen, og slik gjør de det:


Gwyneth Paltrow (34):
Gwyneth gikk opp 20 kilo da hun gikk gravid med sønnen Moses. Ifølge Aftonbladet kvittet hun seg med de første ti ved hjelp av pilates, mens de siste ti forvant gjennom et spesialdesignet avgiftningsprogram for kroppen.


Victoria Beckham (32):
Posh' slanketips er neppe det sunneste og absolutt ikke å anbefale, men da fotballfruen fikk sin tredje sønn Cruz, skal hennes hemmelige våpen ha vært erter og kubanske sigarer.


Brooke Shields (41):
Vakre Brooke gikk opp 12 kilo under sin andre graviditet, men gjennom spinning, yoga og turer fikk de ekstra kiloene ben å gå på.


Katie Holmes (27):
I april ble Katie mamma for første gang til årets mest omtalte kjendisbaby. For å kunne passe inn i brudekjolen sin et drøyt halvår senere, ansatte hun ifølge OK! kjendistreneren Sue Fleming som spesialdesignet et treningsprogram for den vordende brud.


Kate Hudson (27):
Søte Kate gikk ned utrolig 27 kilo på tre måneder etter at hun fødte sønnen Ryder i januar 2004. Ifølge nettstedet Lifetips skyldtes slankesuksessen et kaloriinttak på 1500 per dag, redusert inntakt av karbohydrater, mer proteiner og tre timer trening om dagen.


Gwen Stefani (37):
Stilsikre Gwen har innrømmet at hun slet voldsomt med å kvitte seg med babyvekten etter at sønnen Kingston James kom til verden i mai. Ifølge Aftonbladet har imidlertid jogging og fornuftig mat fått henne tilbake i toppform.


Angelina Jolie (31):
Høres ingefær- og hvitløkste godt ut? Kanskje, dersom vi legger til at det er det som skal ha fått Angelinas babyfett til å forsvinne som dugg for solen. Ifølge OK! skal også gjensidig motivasjon fra venninnen Gwen Stefani ha gjort susen.