Slik minnes kjendisene Wedvik

- Kvil i fred, vakre fine deg, skriver artist Tone Damli.

OMKOM: Liv Marit Wedvik ble bare 45 år gammel. Denne helgen omkom hun i en drukningsulykke i Risør. Foto: NTB scanpix
OMKOM: Liv Marit Wedvik ble bare 45 år gammel. Denne helgen omkom hun i en drukningsulykke i Risør. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pinseaften ble det kjent at coutry-artist Liv Marit Wedvik (45) hadde omkommet i en drukningulykke i Risør.

Til VG forteller operasjonsleder Martin Ugland at hun og ektemannen Kjetil Bergan var på båttur, og at de hadde lagt turen innom noen venner som bodde på en hytte.

- Ektemannen gikk og la seg i båten tidligere enn henne. En tid etterpå, sent natt til lørdag, gikk Wedvik fra hytta til båten hvor ektemannen lå og sov, sier Ugland til VG.

Ifølge avisen ble hun funnet i vannet av en tilfeldig forbipasserende lørdag morgen.

- Vi har ingen vitner som så at dette skjedde, sier operasjonslederen om drukningsulykken som kostet country-stjernen livet.

FULL UTRYKNING: Country-artisten Liv Marit Wedvik mistet livet i en drukningsulykke ved Moen camping i Risør pinseaften. Foto: NTB scanpix
FULL UTRYKNING: Country-artisten Liv Marit Wedvik mistet livet i en drukningsulykke ved Moen camping i Risør pinseaften. Foto: NTB scanpix Vis mer

Minnes av kjente og kjære

Wedvik var en populær country-artist, og hadde mange fans. Blant dem også mange kjendiser. De minnes nå 45-åringen på sosiale medier.

Lørdag kveld la Tone Damli (27), som alltid har hatt et nært forhold til country-musikken, ut et bilde av Wedvik med teksten:

«Kvil i fred, vakre fine deg».

Også på Wedviks åpne Facebook-profil har flere kjente personer uttrykket sorg og delt minner:

«Et nydelig menneske er borte. Dette var forferdelig trist. Våre tanker går til de som sitter igjen med savnet», skriver Mia Gundersen på vegne av seg selv og ektemannen Marcel Leliënhof.

«Det er dessverre sant. Du vil bli dypt savnet. Takk for smilene og samtalene for noen år siden. Hvil i fred», skriver TV-profil Hedda Kise.

MISTET KONA: Liv Marit Wedvik med ektemann Kjetil Bergan under Spellemannsprisen i 2009. De giftet seg året før. Foto: NTB scanpix
MISTET KONA: Liv Marit Wedvik med ektemann Kjetil Bergan under Spellemannsprisen i 2009. De giftet seg året før. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Kvil i fred solstråle. Takk for duettane, ditt store smil og stælken. Veldig flott å bli kjent med deg», skriver artist Heine Totland.

- Dette er fullstendig meningsløst

Også TV-profil og den tidligere modellen Mona Grundt uttrykker sin sorg på Facebook-siden:

«Sov godt vakre Liv Marit. Tenk at jeg var så heldig å få bli kjent med et så nydelig menneske som deg. Tankene mine går til dine kjære».

Kjendis-advokat John Christian Elden kondolerer med et «R I P».

En annen kjendis som mottok nyheten med stor sorg, var skuespilleren Mari Maurstad. De to ble kjent med hverandre da de begge deltok i TV 2-konkurransen «Skal vi danse?» i 2007.

- Dette er fullstendig meningsløst og tragisk. Liv Marit var en stor gledesspreder og en utrolig levende person. Mine tanker går til hennes nærmeste, fortalte Maurstad til Se og Hør lørdag.

DANSET: Liv Marit Wedvik var med i TV 2-programmet Skal vi danse i 2007. Her med dansepartner Asmund Grindaker. Foto: NTB scanpix
DANSET: Liv Marit Wedvik var med i TV 2-programmet Skal vi danse i 2007. Her med dansepartner Asmund Grindaker. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etterlater seg to barn

Den populære skuespilleren sier at hun også har hatt kontakt med Liv Marit etter at konkurransen var over.

- Vi ble godt kjent i løpet av «Skal vi danse?». Selv om vi var konkurrenter, så var vi veldig fortrolige. Jeg følte at vi raskt ble veldig godt kjent.

Liv Marit Wedvik etterlater seg to døtre. 

LES OGSÅ: Tungt år for artisten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer